כריך בייגל לחוץ הוא pescatarian מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 166 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא עירית, סלמון, מלפפון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו כריך איטלקי מגוהץ, כריך פיקניק לחוץ, ו כריך פיקניק לחוץ (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים יחד את גבינת שמנת, צלפים, עירית ושמיר בקערה קטנה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
חותכים פרוסה דקה מהחלק העליון והתחתון של כל בייגל באמצעות סכין משונן, ולאחר מכן פורסים את הבייגלים בחצי אופקית (שאריות בייגל מילואים למטרה אחרת, כגון פירורי לחם תוצרת בית).
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
בייגל
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
3
להרכיב את הכריכים על ידי הפצת כל בייגל חצי עם 2 כפיות של תערובת גבינת שמנת. למעלה עם סלמון מעושן, עגבניות, בצל ומלפפונים.
מרכיבים שתצטרך
סלמון מעושן
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
ענפי שמיר שנקטפו
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בייגל
4
מעבירים את הכריכים למקש פניני או למחבת לא דביקה ומבשלים עד שהבייגלים קלויים מכל צד.