קושיבינוני
מוכן ב23 דק.
מנות2
ציון בריאות37
מגזין

כריך בייגל מטוגן בשמן עמוק

כריך בייגל מטוגן בשמן עמוק
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל כריך בייגל מטוגן בשמן עמוק. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 64 גרם חלבון 62 גרם של שומן, וסך הכל 1484 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 23 דקות. גשו לסופר וקנו עירית, חלב, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח העצמי עולה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגה צהובה בסיסית 1-2-3-4 כקינוח. נסו כריך בייגל ירקות גדול, כריך בייגל בוקר, ו כריך בייגל חם ותפוח (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
2
מקציפים ביצים עם חלב בתבנית אפייה 9 על 9 על 13 אינץ'. טובלים את הבייגלים בתערובת הביצים ומעלים בקמח. בזהירות להעביר בייגלים לתוך הטיגון העמוק.
מרכיבים שתצטרך
בייגלבייגל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
חלבחלב
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
טיגון עמוקטיגון עמוק
3
הסר כאשר זהוב וחום; מפנה פעם וחצי דרך תהליך הבישול.
4
העברה למגש גיליון מצופה מגבת נייר לנקז עם מלקחיים.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מלקחייםמלקחיים
5
בואו להתקרר לחלוטין.
6
למעלה עם גבינת שמנת צ ' ייב, פרוסות סלמון מעושן, בצל אדום פרוס דק, עגבניות מטוגנות וצלפים מטוגנים.
מרכיבים שתצטרך
סלמון מעושןסלמון מעושן
גבינת שמנתגבינת שמנת
בצל אדוםבצל אדום
עגבנייהעגבנייה
צלפיםצלפים
עיריתעירית
7
מערבבים יחד גבינת שמנת ועירית בקערת ערבוב עד בשילוב שווה.;
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
עיריתעירית
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
8
מחממים טיגון עמוק ל 375 מעלות F.
9
חותכים את העגבניות בעובי 1/4 אינץ ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
מלחמלח
10
מניחים את פרוסות העגבניות במסננת ומאפשרים למלח למשוך את המים מתוך העגבניות, כ -30 דקות. לטבול את העגבניות בחמאה, ואז לדלות אותם בקמח. מטגנים עמוק עד חום זהוב, 1 עד 2 דקות, הופכים אותם באמצע תהליך הבישול עם מלקחיים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות עגבניותפרוסות עגבניות
חלב-חמאהחלב-חמאה
עגבנייהעגבנייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
מלחמלח
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
מלקחייםמלקחיים
11
מסננים על מגבות נייר ומתבלים במלח ופלפל. להתחמם עד ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
12
מחממים טיגון עמוק ל 375 מעלות F.
13
צלפים יבשים על מגבת נייר. לטגן במשך 40 שניות.
מרכיבים שתצטרך
צלפיםצלפים
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
14
הסר עם עכביש או מסננת בסדר למגש גיליון מצופה מגבת נייר כדי לנקז.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מסננתמסננת