כריך בייגל מטוגן בשמן עמוק
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל כריך בייגל מטוגן בשמן עמוק. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 64 גרם חלבון 62 גרם של שומן, וסך הכל 1484 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 23 דקות. גשו לסופר וקנו עירית, חלב, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח העצמי עולה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגה צהובה בסיסית 1-2-3-4 כקינוח. נסו כריך בייגל ירקות גדול, כריך בייגל בוקר, ו כריך בייגל חם ותפוח (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן ל 375 מעלות F.
מקציפים ביצים עם חלב בתבנית אפייה 9 על 9 על 13 אינץ'. טובלים את הבייגלים בתערובת הביצים ומעלים בקמח. בזהירות להעביר בייגלים לתוך הטיגון העמוק.
הסר כאשר זהוב וחום; מפנה פעם וחצי דרך תהליך הבישול.
העברה למגש גיליון מצופה מגבת נייר לנקז עם מלקחיים.
למעלה עם גבינת שמנת צ ' ייב, פרוסות סלמון מעושן, בצל אדום פרוס דק, עגבניות מטוגנות וצלפים מטוגנים.
מערבבים יחד גבינת שמנת ועירית בקערת ערבוב עד בשילוב שווה.;
מחממים טיגון עמוק ל 375 מעלות F.
חותכים את העגבניות בעובי 1/4 אינץ ומפזרים מלח.
מניחים את פרוסות העגבניות במסננת ומאפשרים למלח למשוך את המים מתוך העגבניות, כ -30 דקות. לטבול את העגבניות בחמאה, ואז לדלות אותם בקמח. מטגנים עמוק עד חום זהוב, 1 עד 2 דקות, הופכים אותם באמצע תהליך הבישול עם מלקחיים.
מסננים על מגבות נייר ומתבלים במלח ופלפל. להתחמם עד ההגשה.
מחממים טיגון עמוק ל 375 מעלות F.
צלפים יבשים על מגבת נייר. לטגן במשך 40 שניות.
הסר עם עכביש או מסננת בסדר למגש גיליון מצופה מגבת נייר כדי לנקז.