קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כריך בייקון-בננה וופל עם חמאת בוטנים וסירופ מייפל

כריך בייקון-בננה וופל עם חמאת בוטנים וסירופ מייפל
כריך בייקון-בננה עם חמאת בוטנים וסירופ מייפל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 641 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-213 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם קמח, חמאה, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו כריך חמאת בוטנים ובננה וופל של דווין אלכסנדר, פנקייק בייקון עם סירופ מייפל חמאת בוטנים, ו פנקייק שיבולת שועל Bananan חיטה מלאה עם סירופ מייפל חמאת בוטנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים בייקון במחבת עד פריך; להעביר מגבת נייר עם כפית מחוררת. שמור שומן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מחממים וופל לטעם חם.
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
3
לטאטא יחד קמח, סוכר, סודה לשתייה ומלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
לטאטא יחד חמאה, חמאה וחלמון בקערה קטנה, ולאחר מכן בעדינות לערבב לתוך מרכיבים יבשים עד בשילוב. מקציפים חלבונים כדי פסגות נוקשות, ואז לקפל לתוך הבלילה. מערבבים בעדינות בבייקון.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מברשת וופל עם שמן; לבשל וופלים לחום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
6
בינתיים, לחמם שומן בייקון מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
7
מוסיפים בננות וצורב משני הצדדים עד משחימים היטב משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
8
העברה עם כפית מחוררת לקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מקציפים יחד סירופ מייפל וחמאת בוטנים עד חלקה; מערבבים לתוך בננות. העליון אחד ופל עם תערובת בננה ורוטב; לכסות עם ופל שנותר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
מגישים מיד עם קצפת.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי