כריך ביצה ובייקון צרפתי
כריך ביצה ובייקון צרפתי הוא מתכון ללא מוצרי חלב עם 2 מנות. תמורת 3.05 דולר למנה , מתכון זה מכסה 20% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -17 גרם חלבון , 24 גרם שומן , וסך הכל 617 קלוריות . למתכון זה מ-Allrecipes יש 27 מעריצים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הוא מתאים גם כמנה עיקרית יקרה למדי. גש לחנות וקנית בייקון, לחם, סירופ מייפל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 20 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון spoonacular מוצק של 66% . נסו את כריך ביצה פתוח עם בייקון, אספרגוס ופסטו , כריך סלט ביצים טוב , ו -3 טוויסטס טעימים על כריך סלט ביצים (מתכונים דומים).
הוראות
לטבול פרוסות לחם בביצים טרופות.
מחממים מחבת או פלטה משומנת קלות על אש בינונית-גבוהה. מטגנים עד להשחמה משני הצדדים. מניחים בצד אך שומרים חמים.
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה. מטגנים על אש בינונית-גבוהה עד להשחמה אחידה.
סננו והניחו בצד. שמרו כף אחת של שומן בייקון במחבת וטגנו את שתי הביצים הנותרות.
מניחים חתיכה אחת של פרנץ' טוסט על כל אחת משתי צלחות.
מניחים את הביצים המטוגנות על גבי הלחם, מפזרים מעליהן רצועות בייקון. מכסים בפרנץ' טוסט הנותרים. לאחר מכן יוצקים את הסירופ.