כריך גלידה בהזמנה אישית
מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 1116 קלוריות. אם יש לכם שוקולד מאלט אבקה, פטל, dulce de lecheוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: איך להכין כריך גלידה טרופית, עוגיות תות וגלידת שמנת, ו גלידת אבוקדו.
הוראות
מחממים התנור ל 177°. גריז קל 2 דפי אפייה.
לנפות את fl שלנו, אבקת קקאו, אבקת אפייה, אספרסו, ומלח לקערה. שמור.
בקערה אחרת, שמנת חמאה וסוכר עם מיקסר חשמלי עד שהוא קל ורך.
מוסיפים את הביצה ואת הוניל, ואז מערבבים היטב.
הוסף את החומרים יבשים שמורים ומערבבים עד רק בשילוב.
טופס 1/4-מנות כוס של בצק לתוך 8 כדורים. מסדרים 4 כדורים על כל גיליון עוגיות ולשטח עם מרית.
אופים במרכז התנור עד הסט, כ -10 דקות.
תן לעמוד על תבנית האפייה במשך 2 דקות לפני הסרת עם מרית כדי מתלה חוט כדי להתקרר לחלוטין.
לרכך מיכל 14 אונקיות של גלידת וניל במקרר במשך כ 30 דקות.
מניחים את הגלידה בקערה ומערבלים במרכיבים. תקבל את התוצאות הטובות ביותר אם תשתמש בסכין ערב כדי לערבב. להחזיר את התערובת למקפיא להקשיח, על 1 שעה.
מניחים כף גלידה על העוגייה התחתונה. לחץ בעדינות על עוגייה שנייה על הגלידה. עבור וריאציות עוד יותר, פט קצוץ אגוזים, שוקולד מגולח, קוקוס קלוי, קצוץ m&m של, או זורה על הצדדים של הכריכים. או מורחים ריבה בחלק הפנימי של העוגיות עבור שכבה נוספת של fl avor. להקפיא עד מוכן לשרת. וריאציות גלידה וכריכים נאכלים הטוב ביותר ביום שהם עשויים.