כריך גלידת שוקולד צ'יפס
כריך גלידת שוקולד צ'יפס דורש כ 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. יש קינוח זה 1590 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 99 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים.. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, תמצית ונילן, סוכר ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו איך להכין כריך גלידה טרופית, כריך גלידת שוקולד צ'יפס, ו שוקולד צ'יפס ונוטלה עוגיות סנדוויץ (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. גריז שני יריעות עוגיות.
מנפים יחד את הקמח ואת הסודה לשתייה בקערה בינונית ומניחים בצד. בקערת ערבוב גדולה, באמצעות מערבל יד, שמנת יחד את החמאה, סוכר חום וסוכר מגורען. לנצח את תערובת הפודינג המיידית עד incorporated.
מקציפים את הביצים, אחד בכל פעם, ואז מוסיפים את תערובת הקמח, פצפוצי שוקולד ווניל. באמצעות סקופ בגודל 1/4 כוס, לרדת על דפי העוגיות מוכן, משאיר קצת מקום בין העוגיות. לשטח כל כדור עוגייה בערך במחצית הדרך.
אופים עד העוגיות הן חום זהוב, 12 עד 15 דקות.
הסר מהתנור להתקרר על מתלה תיל. חזור עם הבצק הנותר.
כאשר מגניב, לשים 1 כף (על 1/4 כוס) של גלידת וניל על עוגייה העליון עם עוגייה אחרת ולחץ כדי ליצור כריך. חזור עם העוגיות שנותרו וגלידה. אם לא מגישים מיד, מניחים במקפיא על מגש.אבק עם אבקת סוכר ומגישים.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "