קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות56
מגזין

כריך דג אמנון מטוגן במחבת

כריך דג אמנון מטוגן במחבת
אם יש לך בצל, עגבניות, מיונז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה מצוין. נסו כריך דג אמנון מטוגן במחבת, גיליון בריא פאן Tilapian וירקות + ארוחה-Prep, ו כריך אמנון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד את המיונז, בצל, עגבניות, להתענג, ופירי פירי בקערה קטנה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מתבלים את פילה אמנון משני הצדדים עם תיבול מאכלי ים ואבקת שום. ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית. מבשלים את פילה אמנון עד שהם זהובים חום משני הצדדים כבר לא שקוף במרכז, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)
פילה אמנוןפילה אמנון
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3
מניחים שתי פרוסות של גבינה pepperjack על גבי כל פילה, מכסים את המחבת, ומבשלים עד הגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה Pepperjackגבינה Pepperjack
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4
מניחים כל פילה אמנון על פרוסת לחם קלוי, פרוסים עם הרוטב השמור, ואז למעלה עם פרוסות הלחם הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
פילה אמנוןפילה אמנון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים

מרכיבים

22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמיר חמוצים להתענגשמיר חמוצים להתענג22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמיר חמוצים להתענגשמיר חמוצים להתענג1חתיכות טופי הית' ברזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה1חתיכות טופי הית' ברזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה1חתיכות טופי הית' ברטחון piri piri פלפל צ'ילהטחון piri piri פלפל צ'ילה1חתיכות טופי הית' ברטחון piri piri פלפל צ'ילהטחון piri piri פלפל צ'ילה2שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון לפי הטעםמלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם591 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו42 כפות חמאה מומסתגבינה pepperjackגבינה pepperjack591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל אדום טחוןבצל אדום טחון1אוראו ממולאים כפוליםתיבול פירות ים (כגון Old Bay®)תיבול פירות ים (כגון Old Bay®)1אוראו ממולאים כפוליםתיבול פירות ים (כגון Old Bay®)תיבול פירות ים (כגון Old Bay®)227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פילה tilapia filletsפילה tilapia fillets227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פילה tilapia filletsפילה tilapia fillets1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרעגבניות קצוצות דקעגבניות קצוצות דק42 כפות חמאה מומסתלחם מחיטה מלאה, קלוילחם מחיטה מלאה, קלוי

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.