כריך דג אמנון מטוגן במחבת
אם יש לך בצל, עגבניות, מיונז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה מצוין. נסו כריך דג אמנון מטוגן במחבת, גיליון בריא פאן Tilapian וירקות + ארוחה-Prep, ו כריך אמנון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד את המיונז, בצל, עגבניות, להתענג, ופירי פירי בקערה קטנה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ומניחים בצד.
מתבלים את פילה אמנון משני הצדדים עם תיבול מאכלי ים ואבקת שום. ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית. מבשלים את פילה אמנון עד שהם זהובים חום משני הצדדים כבר לא שקוף במרכז, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מניחים שתי פרוסות של גבינה pepperjack על גבי כל פילה, מכסים את המחבת, ומבשלים עד הגבינה נמסה.
מניחים כל פילה אמנון על פרוסת לחם קלוי, פרוסים עם הרוטב השמור, ואז למעלה עם פרוסות הלחם הנותרות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.