אם יש לך בצל, עגבניות, מיונז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה מצוין. נסו כריך דג אמנון מטוגן במחבת, גיליון בריא פאן Tilapian וירקות + ארוחה-Prep, ו כריך אמנון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים יחד את המיונז, בצל, עגבניות, להתענג, ופירי פירי בקערה קטנה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מתבלים את פילה אמנון משני הצדדים עם תיבול מאכלי ים ואבקת שום. ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית. מבשלים את פילה אמנון עד שהם זהובים חום משני הצדדים כבר לא שקוף במרכז, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים
פילה אמנון
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מניחים שתי פרוסות של גבינה pepperjack על גבי כל פילה, מכסים את המחבת, ומבשלים עד הגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה Pepperjack
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מניחים כל פילה אמנון על פרוסת לחם קלוי, פרוסים עם הרוטב השמור, ואז למעלה עם פרוסות הלחם הנותרות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.