כריך דגים מטוגנים הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1391 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 77g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, עגבנייה, עלי רומיין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי לחם panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פריך תפוח קרמל כקינוח. נסו כריך דגים מטוגנים, מהקרס כריך דג מטוגן, ו כריך הדגים המטוגן של קפטן ג'ק עם רוטב טרטר תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן במחבת סאוט.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
לשטוף פילה ולטפוח יבש עם מגבת. מפזרים קלות עם תיבול פירות ים משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים
3
ב 3 קערות נפרדות, מניחים קמח מעורבב עם 3 כפות תיבול פירות ים. פאנקו ושלוש ביצים מוכות.
מרכיבים שתצטרך
1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
לדלות פילה לתוך קמח, ביצה ולאחר מכן panko.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
מוסיפים דגים לשמן ומטגנים עד חום זהוב, כ 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
דַק-
6
הסר מגש מצופה מגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
7
מורחים רוטב remoulade משני הצדדים של לחם קלוי עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
שכבת קצת רומיין בתחתית, ואז למעלה עם דגים, עגבניות פרוסות, בצל אדום ולבסוף, קצת יותר רומיין על גבי.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ממתק תמנון בריט
9
הוסף חלק עליון של לחם כדי להפוך את כריך. חזור עם שאר הכריכים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
10
מניחים את כל החומרים לתוך תערובת אבל המיונז ואת הדופק יחד לרגע.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
11
יוצקים לתוך קערה ולהוסיף מיונז.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.