כריך דגים מטוגנים
כריך דגים מטוגנים הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1391 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 77g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, עגבנייה, עלי רומיין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי לחם panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פריך תפוח קרמל כקינוח. נסו כריך דגים מטוגנים, מהקרס כריך דג מטוגן, ו כריך הדגים המטוגן של קפטן ג'ק עם רוטב טרטר תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף פילה ולטפוח יבש עם מגבת. מפזרים קלות עם תיבול פירות ים משני הצדדים.
ב 3 קערות נפרדות, מניחים קמח מעורבב עם 3 כפות תיבול פירות ים. פאנקו ושלוש ביצים מוכות.
לדלות פילה לתוך קמח, ביצה ולאחר מכן panko.
מוסיפים דגים לשמן ומטגנים עד חום זהוב, כ 4 עד 6 דקות.
מורחים רוטב remoulade משני הצדדים של לחם קלוי עם מרית גומי.
שכבת קצת רומיין בתחתית, ואז למעלה עם דגים, עגבניות פרוסות, בצל אדום ולבסוף, קצת יותר רומיין על גבי.
הוסף חלק עליון של לחם כדי להפוך את כריך. חזור עם שאר הכריכים.
מניחים את כל החומרים לתוך תערובת אבל המיונז ואת הדופק יחד לרגע.
יוצקים לתוך קערה ולהוסיף מיונז.
מערבבים יחד. צ ' יל במקרר עד מוכן לשרת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.