כריך דגים פריך עם סלט אננס הוא pescatarian ומספק כ 25 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 60 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. מתכון זה מ לאכול טוב יש 110 אוהדים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם חומץ אורז, תיבול cajun, טבעות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו טאקו דגים פריכים W / גוואקמולי וסלט כרוב, טאקו דגים פריכים עם סלט כרוב חריף, ו דגים קריספי קארי עם סלט בוטנים-מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
1
להקציף מיונז, יוגורט, חומץ ופלפל אדום כתוש לטעום בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.