קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות70
מגזין

כריך הברז'ל של Pammie

כריך הברז'ל של Pammie
כריך הברז'ל של Pammie עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1486 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 85 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם סטייק צלע, פלפלים peppadew, עגבניותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. נסו Braciole של Pammie, Braciole, ו Braciole (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הסטייק: לדפוק בעדינות את הסטייק עד עובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2
מפזרים את פירורי הלחם, פקורינו, פטרוזיליה ושום על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
פקורינופקורינו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
טפטוף 2 כפות שמן זית על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
לגלגל את הבשר עם התבואה ולקשור עם חוט הקצב כדי לאבטח את הגליל.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
5
מפזרים את החלק החיצוני של הגליל בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מחממים תנור הולנדי על חום גבוה, מוסיפים 1/4 כוס שמן זית וצורבים את הבשר מכל הצדדים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
7
הסר את הבשר מן המחבת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
להנמיך את החום בינוני ולהוסיף 3 כפות שמן זית, בצל, שום, תיבול איטלקי ופלפל אדום כתוש. זיעה עד שקוף, כ 10 דקות, ערבוב כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
9
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים 3 דקות נוספות. ואז deglaze המחבת עם היין, גירוד כל החיבה מלמטה, ולהוסיף את העגבניות הכתושות. מתבלים במלח ופלפל. להביא לרתיחה ולהוסיף את הבשר בחזרה למחבת. מבשלים על אש נמוכה עד הבשר רך, על 2 שעות. טעם ועונה שוב עם מלח ופלפל, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
הסר את הבשר מהסיר, לחתוך את החוט ולפרוס נגד התבואה לפרוסות 1/4 עד 1/2 אינץ'. שמור את רוטב העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
11
כדי להרכיב את הסנדוויצ 'ים: לקחת חם, חמאה רול גיבור ומניח 3 פרוסות של הברז' ל על הלחם. בצע עם כמה גילוח של Parmigiano-רג ' יאנו, כמה בובות של בוראטה, פלפלים peppadew העליון עם בצל מטוגן.
מרכיבים שתצטרך
בצל מטוגןבצל מטוגן
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
תת לחמניהתת לחמניה
פלפל חריףפלפל חריף
בוראטהבוראטה
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
12
מגישים עם צד של רוטב עגבניות לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
13
בסיר גדול, מחממים את השמן ל 350 מעלות F. חותכים את הבצל לחצי ירחים דקים ומשרים בחמאה במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
14
ניקוז על מדף. מתבלים את הקמח במלח ופלפל ואז מעלים את הבצל לתערובת. מטגנים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
15
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים

מרכיבים

907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בוראטהבוראטה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן2קילוגרםעגבניות מרוסקות, עדיף סן מרזנוסעגבניות מרוסקות, עדיף סן מרזנוס1אוראו ממולאים כפוליםפלפל אדום מרוסקפלפל אדום מרוסק591 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום יבשיין אדום יבש1סטייק צלעסטייק צלע1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי פטרוזיליה שטוחים טריים, טחוניםעלי פטרוזיליה שטוחים טריים, טחונים7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשום, טחוןשום, טחון23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון6לחמניות גיבור איטלקיות רכות, חמאה בגריל במחבתלחמניות גיבור איטלקיות רכות, חמאה בגריל במחבת12 כפיות אבקת שוםתיבול איטלקי יבשתיבול איטלקי יבש6שרימפס וורידיםשמן זית, לפי הצורךשמן זית, לפי הצורך113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.Parmigiano-רג'יאנו, מגולחParmigiano-רג'יאנו, מגולח2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפקורינו רומנו מגורדפקורינו רומנו מגורד227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פלפל אדום peppadew, פרוספלפל אדום peppadew, פרוס6שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם מתובליםפירורי לחם מתובלים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה9461 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1בצל צהוב, קצוץבצל צהוב, קצוץ2בצל צהובבצל צהוב