כריך הודו אפוי
, שהוא מוצק. מתכונים דומים: Hoagie לאפות, תבשיל הוגי, ו כריכי עוף.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
מניחים לחם על חתיכת רדיד אלומיניום כבד (באורך 28 עד 30 אינץ') על גיליון עוגיות גדול ungreased.
בקערה בינונית, לנצח 1 כוס של רוטב הבישול ואת החרדל עם מקציף עד חלקה. (מילואים הנותרים רוטב בישול.) מערבבים בטורקיה עד מעורבב היטב. חצי התחתון העליון של לחם באופן שווה עם תערובת טורקיה. פלפל אדום וירוק חלופי טבעות מעל תערובת טורקיה; למעלה באופן שווה עם גבינה.
מניחים את החלק העליון של הלחם על גבי. כיכר לעטוף רופף בנייר כסף.
אופים 25 עד 30 דקות או עד גבינה מותכת כריך מחומם היטב.
חום שנותר רוטב בישול עד חם; לשמש רוטב טבילה לפי הצורך.