קישואים במרינדה קישואים בסגנון נאפולי: קישואים במרינדה
קישואים במרינדה במרינדה קישואים בסגנון של נאפולי: קישואים במרינדה היא ללא גלוטן וטבעוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 200 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בסביבה 35 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ יין, עלי פטרוזיליה, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. עם כפית ציון 63% המנה הזאת טובה. נסו קישואים במרינדה בסגנון נאפולי, מרינדה קרוט (גזר במרינדה), ו מרק ירקות בסגנון של נאפולי: Cianfotta (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף ולייבש את הקישואים.
חותכים לאורכו לפרוסות בעובי 1/3 אינץ'.
מניחים את פרוסות הקישואים במסננת, מפזרים מלח ומניחים בצד כדי לנקז במשך 2 שעות.
בסיר גדול מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מניחים את פרוסות הקישואים מנוקזות במחבת ומבשלים בעדינות עד חום זהוב משני הצדדים, כ -3 דקות לכל צד, נזהרים לא לשרוף את הפרוסות. תניח בצד.
בסיר אחר, להביא את החומץ והסוכר לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים קמצוץ של פתיתי פלפל וקורט של מלח.
מניחים את פרוסות הקישואים שטוחות בקערה רדודה, עם פרוסות השום, בזיליקום ופטרוזיליה פזורים ברחבי.
יוצקים את החומץ על פרוסות הקישואים ולתת לרבד, מכוסה, לפחות 24 שעות לפני ההגשה.