כריך הודו, בייקון והווארטי.
כריך הודו, בייקון והברטי עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 697 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. אם יש לך כיכר לחם שאור עגולה, פלפלים קלויים, גבינת havarti, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Havarti פטריות כריך ארוחת בוקר, פרושוטו, הווארטי וכריך פניני עגבניות, ו כריך בייקון הודו בראבו.
הוראות
חותכים למעלה 2 אינץ 'את כיכר לחם שאור, שומר למעלה; כיכר חלולה החוצה, עוזב קליפה עבה 1 אינץ'. (מרכז מילואים רך של כיכר לחם לשימושים אחרים, אם תרצה בכך.)
טפטוף 2 כפות ויניגרט באופן שווה במעטפת הלחם התחתון; שכבה עם חצי טורקיה, פלפלים, וגבינה. חזור על שכבות, ומעל עם בייקון.
טפטוף באופן שווה עם הנותרים 2 כפות ויניגרט, לכסות עם לחם שמור העליון; לחץ למטה בחוזקה. לעטוף בניילון נצמד, ולהירגע לפחות 1 שעה או עד 8 שעות לפני ההגשה.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו ברוטב סלט ויניגרט בלסמי של ניומן.