כריך הסטייק של היורה.
כריך הסטייק של היורה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 327 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לך מלח, שאלוט, פטריות כפתור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו כריך הודו, בייקון וברוקולי בסגנון רב יורה, כריך קלוי בסגנון יורה ירקות וגבינה עיזים, ו כריך בסגנון יורה ברווז צלוי עם גזר כבוש, דייקון, מלפפון, ורוטב הויסין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית ו 1/2 כף חמאה במחבת גדולה על חום גבוה; פטריות מטוגנות עם קמצוץ של מלח בשמן וחמאה עד פטריות לשחרר את הנוזל שלהם ואת הנוזל מתאדה, 8 עד 10 דקות. הפוך באר במרכז הפטריות ולהמיס הנותרים 1/2 חמאה כף.
סאטו שאלוט בחמאה חמה עד שקוף, 2 עד 3 דקות.
מערבבים שאלוט לתוך פטריות וממשיכים לבשל, תוך ערבוב מתמיד, עד פטריות השחמה.
יוצקים ברנדי לתוך פטריות; לטגן עד אלכוהול מבשל את, 1 עד 2 דקות יותר. כבה חום ועונה עם פלפל קאיין, מלח ופלפל שחור. מניחים את תערובת הפטרייה בצד כדי להתקרר לטמפרטורת החדר.
מערבבים חרדל דיז ' ון, חזרת ומיונז עד חלקה בקערה קטנה.
חותכים את 25% העליון של כיכר הלחם כדי להפוך את המכסה ולהניח את המכסה בצד.
הסר את הלחם הפנימי מהכיכר כדי ליצור קערת לחם גדולה עם צדדים עבים 1/2 אינץ'.
מורחים רוטב חרדל דיז ' ון על הפנים כולו של קערת לחם מתחת למכסה.
Pound כל סטייק על משטח עבודה בערך באותו קוטר כמו החלק הפנימי של קערת הלחם, באמצעות פטיש בשר. סטייקים העונה בנדיבות משני הצדדים עם מלח ופלפל שחור.
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום גבוה עד שהשמן כמעט מעשן. Sear סטייקים במחבת החמה רק עד השחמה ופנים היא מידת doneness הרצוי שלך, על 2 דקות לכל צד עבור בינוני.
הסר סטייקים לצלחת, משאיר טפטוף מחבת.
יוצקים מים למחבת וממיסים את החתיכות השחומות של מזון ומיצי סטייק למים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד טיפות מופחתים על 2 כפות, על 5 דקות.
יוצקים טיפות מחבת לתוך פטריות.
מניחים סטייק שחום לתוך החלק התחתון של קערת הלחם.
מורחים מילוי פטריות על הסטייק, אורזים אותו היטב.
מניחים פרוסות של פטה מעל מילוי פטריות אם תרצה.
מניחים את הסטייק השני לתוך קערת לחם מעל הפטה; מניחים מכסה לחם על הקערה.
לעטוף את כיכר באופן רופף לעטוף פלסטיק ולאחר מכן רדיד אלומיניום.
מניחים על מחבת סדין, מניחים מחבת סדין אחרת על גבי, ושוקלים את מחבת הסדין העליונה למטה עם סירים כבדים, פחיות מזון, או כל חפץ כבד ויציב.
מניחים כריך למקרר ולחץ במשך 6 שעות לפחות (רצוי לילה).
פתח את כיכר הלחם וחתוך את הכריך לפלחי הגשה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פלורה ספרינגס נאפה עמק מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
![פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו]()
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
מתפוצץ עם דובדבן שחור גדול, גרגרי ערער וטעמי ליקריץ שחורים, מקל לתוך הערות של הל, קינמון, וקרם וניל עדין. יש מינרליות גרניט מסקרן ליין יחד עם פרופיל אלון קלוי, מתוק בגימור. זהו יין עצמאי נפלא, אבל ניתן לזווג עם מגוון רחב של מנות. זה אישיות חזקה לעשות את זה התאמה טובה כמעט לכל דבר קברנה יהיה לזווג עם, צלחת סטייק האהובה למשל, עדיין מבנה הטאנין של היין הוא רך מספיק כדי להתאים עם פרמזן חצילים או צלחת העוף האהובה עליך.