כריך ויקטוריה של גבי
כריך ויקטוריה של גבי עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המתאבנים שלך. המתכון הצמחוני lacto ovo מגיש 8 . מנה אחת מכילה 445 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. 20 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם מאות ואלפים, ציפוי סוכר, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: בריא יותר כריך ויקטוריה, קלאסי כריך ויקטוריה, ו כריך הצנון של המלכה ויקטוריה.
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
גריז ושורה 2 x 20cm כריך פחיות. מקציפים את החמאה והסוכר יחד עם מקציף חשמלי עד רכות. הכה את הביצים, ואחריו קמח ואבקת אפייה.
הוסף מספיק חלב לתערובת כך שהוא נופל מכף בקלות. מחלקים בין קופסאות ואופים במשך 20 דקות או עד שיפוד יוצא נקי. להפוך את העוגות על מתלה תיל וקריר.
כדי להפוך את המילוי, לנצח את החמאה עד חלקה, ואז בהדרגה להכות בסוכר הדובדבן.
מורחים חמאה שמנת על עוגה אחת עד הקצוות.
מורחים שכבה של ריבת תות על גבי.
שים את העוגה השנייה למעלה ותמחץ אותה כדי שהשמנת תבלוט קצת. לחץ על מאות ואלפים על קרם חמאה עם כפית. זה מבולגן, אז לשים את צלחת העוגה על מגש לתפוס כל בריחה ש. אבק העליון עם סוכר הדובדבן, אם אתה רוצה.