כריך טופו צלוי, במרינדה
כריך טופו צלוי, במרינדה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה 403 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו טופו, אבקת צ'ילי, לחם, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב חומץ יין לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קטיפה אדומה כקינוח. . וזה די טוב. נסו כריך טופו במרינדה מדהים, טופו צלוי, ו טופו צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים טופו ל 10 פרוסות דקות. הגדר על תבנית אפייה, לכסות עם תבנית אפייה אחרת, ולשקול למטה עם משהו כבד, כגון פחית גדולה של מזון.
מסננים עד עודף מים מוסר, לפחות 30 דקות.
מחממים שמן זית במחבת ברזל יצוקה קטנה על אש בינונית. טוסט טחון כמון, אבקת צ ' ילי, אורגנו בשמן החם עד תבלינים הם ארומטיים, על 2 עד 3 דקות.
העברת שמן ותבלינים תערובת לסיר על חום בינוני; מערבבים שום טחון, חומץ יין לבן, ויין לבן. להביא לרתיחה, ולאחר מכן להסיר מרינדה מחום.
מקום סחוט טופו לתוך צלחת זכוכית; לשפוך מרינדה מעל טופו. מכסים בניילון נצמד; מכניסים למקרר לפחות 8 שעות.
הגדר מתלה תנור כ 6 אינץ ' ממקור החום ולחמם מראש את המטגן של התנור.
הסר טופו מן המרינדה; טפיחה יבשה עם מגבות נייר ומניח על מתלה broiler. צלייה בכל צד עד העור הוא פריך, על 6 דקות לכל צד.
כדי להרכיב, מורחים מיונז בצד אחד של כל פרוסת לחם; מניחים 2 פרוסות טופו על 5 פרוסות הלחם; טופו העליון עם עגבניות פרוסות, ארוגולה, בצל אדום, מלח, פלפל שחור, ופרוסות לחם שנותרו.