קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות49
מגזין

כריך כבש עם רגל צלויה.

כריך כבש עם רגל צלויה.
כריך כבש עם רגל צלויה עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 42 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 867 קלוריות. אם יש לך טימין, כרוב ניצנים, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו כריך בשר צלוי עם רגל טלה., כריך כבש, ו כיכרות לכריך ארטישוק-כבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור כבש: מחממים התנור ל 250 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
כבשכבש
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
התחל על ידי התגלגלות הרגל דה עצמות של כבש הצבת בצלחת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלהרגל טלה
3
יוצקים את מיץ לימון על כל שני הצדדים של הטלה; זה יעזור לרכך אותו.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
כבשכבש
4
למחבת צלייה, מוסיפים את הגזר, הסלרי והבצל.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
סלריסלרי
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
5
מניחים את השום במעבד מזון ולעבד עד קצוץ היטב.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
6
הסר קצת פחות ממחצית השום (בערך 4 שיני שווה) ולהניח בצד לחמאת שום.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שוםחמאת שום
ציפורןציפורן
שוםשום
7
מוסיפים את עלי הרוזמרין והקורנית למעבד המזון וקוצצים היטב.
מרכיבים שתצטרך
טימיןטימין
רוזמריןרוזמרין
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
8
מוסיפים את שמן הזית, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
9
יוצקים את המרינדה על שני הצדדים של הטלה ולעסות אותו לתוך הבשר. לקשור את הטלה לצורה אפילו נחמד עם חוט מטבח, ולאחר מכן למקם על מחבת צלייה על גבי הירקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
מרינדהמרינדה
כבשכבש
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
מחבת צלייהמחבת צלייה
10
מניחים בתנור וצולים עד לנקודה הרצויה של doneness (טמפרטורה פנימית צריכה להגיע 125 מעלות F עבור בינוני-נדיר), 3 עד 4 שעות. כאשר נעשה זאת, תן לנוח 12 עד 15 דקות לפני גילוף לפרוסות (נגד התבואה) עבור כריכים. מתבלים את הפרוסות במלח לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
דגניםדגנים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
כדי להפוך את jus, למקם את המחבת צלייה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
12
מוסיפים את הקורנית שמורות וגבעולי רוזמרין ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
רוזמריןרוזמרין
טימיןטימין
13
יוצקים את היין הלבן, מגרדים את החלקים החומים בתחתית המחבת, ומביאים לרתיחה מהירה. מערבבים את ציר העוף ומבשלים במשך כמה דקות בעוד הטלה נח. מסננים את הנוזל לסיר ולשמור חם עד ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
יין לבןיין לבן
כבשכבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
14
כדי להפוך את חמאת השום, למקם את השום השמור במחבת קטנה לטחון ולהגדיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שוםחמאת שום
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
15
מוסיף את החמאה וחם דרך. מבשלים את השום עד ריחני, 4 עד 5 דקות, ולשמור חם עד ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שוםשום
16
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
17
חותכים את כיכר שאור לפרוסות בעובי 1 אינץ ' ומורחים כל פרוסת לחם בחמאת השום.
מרכיבים שתצטרך
לחם שאורלחם שאור
חמאת שוםחמאת שום
לחםלחם
18
מניחים בתנור עד קלוי, כ -10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
19
כדי להרכיב את הכריכים, למרוח כל פרוסת לחם עם מיונז צ ' ילי פרזנו קטן משני הצדדים ואז שכבה עם ערמה טובה של כבש צלוי פרוס. למעלה עם כף של כרוב ניצנים שומר וסלט ומניחים פרוסת לחם למעלה כדי ליצור כריך. כדי לשרת, לטבול את הכריך בjus.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ניצניםכרוב ניצנים
שומרשומר
לחםלחם
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
כבשכבש
מיונזמיונז
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
20
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
21
מורחים את השום והפלפלים על צלחת קלייה קטנה וטפטוף עם מעט שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
פלפליםפלפלים
שוםשום
מורחיםמורחים
22
מניחים בתנור וצולים את הצ ' ילי עד שלפוחיות העור, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
23
מוציאים מהתנור, מניחים בקערה ומכסים בפלסטיק כך שהצ ' ילי מזיע. אפשר לשבת במשך 5 דקות, ולאחר מכן בזהירות לקלף את העורות ולהסיר את הגבעולים והזרעים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
זרעיםזרעים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
24
בבלנדר, מניחים את צ ' ילי קלוי ושום. מערבבים עד חלקה, ולאחר מכן מוסיפים את חלמונים, מיץ לימון, סוכר וקצת מלח. עם בלנדר פועל, לאט לטפטף בשמן הזית עד התערובת emulsifies. מקררים את צ ' ילה מאיו עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
חלמון ביצהחלמון ביצה
שמן זיתשמן זית
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
שוםשום
סוכרסוכר
מיונזמיונז
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
25
הסר את הליבה מן הנורה שומר דק לחתוך עם סכין חדה או מנדולינה. חזור על התהליך עבור כרוב אדום. דק פורסים את הבצל ואת כרוב הניצנים. בקערה גדולה, לשלב את שמן זית, חומץ, סוכר ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ניצניםכרוב ניצנים
נורת שומרנורת שומר
מיץ לימוןמיץ לימון
כרוב אדוםכרוב אדום
שמן זיתשמן זית
חומץחומץ
בצלבצל
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
סכיןסכין
קערהקערה
26
מקציפים יחד ומתבלים במלח ופלפל. מקפלים בשומר הקרוע, שברי שומר קצוצים וכרוב ניצנים גרוסים.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ניצניםכרוב ניצנים
מלח ופלפלמלח ופלפל
שומרשומר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
27
מערבבים יחד היטב, ולאחר מכן לכסות ולמקם במקרר במשך 15 עד 20 דקות לפני ההגשה כך הירקות לרכך ולספוג את הויניגרט. מערבבים היטב לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
ירקירק

מרכיבים

32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסנייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם1פיינטכרוב ניצנים, גבעול סוף גזוזכרוב ניצנים, גבעול סוף גזוז3גזר, קצוץ בערךגזר, קצוץ בערך3ביוןסלרי, קצוץ בערךסלרי, קצוץ בערך3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)3צ'ילי פרזנו אדוםצ'ילי פרזנו אדום3חלמוניםחלמונים22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבריכות שומר קצוצותבריכות שומר קצוצות1( חצילים)נורת שומרנורת שומר4sprigsרוזמרין טרי, עלים הוסרו גבעולים שמורותרוזמרין טרי, עלים הוסרו גבעולים שמורות2sprigsטימין טרי, עלים הוסרו גבעולים שמורותטימין טרי, עלים הוסרו גבעולים שמורות3ציפורןטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג10ציפורןשום, קלופיםשום, קלופים1מיץ לימוןמיץ לימון11 כף אורגנו מיובשתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד8שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר8שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1קילוגרםרגל טלה חסרת עצמותרגל טלה חסרת עצמות11 כף אורגנו מיובשמיץ לימון טרימיץ לימון טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית בתוספת תוספת לצ'ילישמן זית בתוספת תוספת לצ'ילי32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1בצל, קצוץ בערךבצל, קצוץ בערך2חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור סדוק טריפלפל שחור סדוק טרי0עץ5 קרקרים מלוחים, מפוררים5 קרקרים מלוחים, מפוררים2לחם שאור כיכרותלחם שאור כיכרות1חתיכות טופי הית' בררצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון2חתיכות טופי הית' בררצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון0בצל מתוק (מאווי או Vidalia)בצל מתוק (מאווי או Vidalia)1מקלותחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )