כריך כבש עם רגל צלויה עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 42 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 867 קלוריות. אם יש לך טימין, כרוב ניצנים, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו כריך בשר צלוי עם רגל טלה., כריך כבש, ו כיכרות לכריך ארטישוק-כבש (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור כבש: מחממים התנור ל 250 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
כבש
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
התחל על ידי התגלגלות הרגל דה עצמות של כבש הצבת בצלחת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלה
3
יוצקים את מיץ לימון על כל שני הצדדים של הטלה; זה יעזור לרכך אותו.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
כבש
4
למחבת צלייה, מוסיפים את הגזר, הסלרי והבצל.
מרכיבים שתצטרך
גזר
סלרי
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
5
מניחים את השום במעבד מזון ולעבד עד קצוץ היטב.
מרכיבים שתצטרך
שום
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
6
הסר קצת פחות ממחצית השום (בערך 4 שיני שווה) ולהניח בצד לחמאת שום.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שום
ציפורן
שום
7
מוסיפים את עלי הרוזמרין והקורנית למעבד המזון וקוצצים היטב.
מרכיבים שתצטרך
טימין
רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
8
מוסיפים את שמן הזית, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
9
יוצקים את המרינדה על שני הצדדים של הטלה ולעסות אותו לתוך הבשר. לקשור את הטלה לצורה אפילו נחמד עם חוט מטבח, ולאחר מכן למקם על מחבת צלייה על גבי הירקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
מרינדה
כבש
בשר
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבח
מחבת צלייה
10
מניחים בתנור וצולים עד לנקודה הרצויה של doneness (טמפרטורה פנימית צריכה להגיע 125 מעלות F עבור בינוני-נדיר), 3 עד 4 שעות. כאשר נעשה זאת, תן לנוח 12 עד 15 דקות לפני גילוף לפרוסות (נגד התבואה) עבור כריכים. מתבלים את הפרוסות במלח לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
דגנים
מלח
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
כדי להפוך את jus, למקם את המחבת צלייה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
12
מוסיפים את הקורנית שמורות וגבעולי רוזמרין ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין
טימין
13
יוצקים את היין הלבן, מגרדים את החלקים החומים בתחתית המחבת, ומביאים לרתיחה מהירה. מערבבים את ציר העוף ומבשלים במשך כמה דקות בעוד הטלה נח. מסננים את הנוזל לסיר ולשמור חם עד ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
יין לבן
כבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מחבת
14
כדי להפוך את חמאת השום, למקם את השום השמור במחבת קטנה לטחון ולהגדיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שום
שום
ציוד שתשתמש בו
מחבת
15
מוסיף את החמאה וחם דרך. מבשלים את השום עד ריחני, 4 עד 5 דקות, ולשמור חם עד ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שום
16
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
17
חותכים את כיכר שאור לפרוסות בעובי 1 אינץ ' ומורחים כל פרוסת לחם בחמאת השום.
מרכיבים שתצטרך
לחם שאור
חמאת שום
לחם
18
מניחים בתנור עד קלוי, כ -10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
19
כדי להרכיב את הכריכים, למרוח כל פרוסת לחם עם מיונז צ ' ילי פרזנו קטן משני הצדדים ואז שכבה עם ערמה טובה של כבש צלוי פרוס. למעלה עם כף של כרוב ניצנים שומר וסלט ומניחים פרוסת לחם למעלה כדי ליצור כריך. כדי לשרת, לטבול את הכריך בjus.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ניצנים
שומר
לחם
פלפל צ ' ילי
כבש
מיונז
רצועת קליפת לימון
20
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
21
מורחים את השום והפלפלים על צלחת קלייה קטנה וטפטוף עם מעט שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
פלפלים
שום
מורחים
22
מניחים בתנור וצולים את הצ ' ילי עד שלפוחיות העור, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי
ציוד שתשתמש בו
תנור
23
מוציאים מהתנור, מניחים בקערה ומכסים בפלסטיק כך שהצ ' ילי מזיע. אפשר לשבת במשך 5 דקות, ולאחר מכן בזהירות לקלף את העורות ולהסיר את הגבעולים והזרעים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי
זרעים
ציוד שתשתמש בו
קערה
תנור
24
בבלנדר, מניחים את צ ' ילי קלוי ושום. מערבבים עד חלקה, ולאחר מכן מוסיפים את חלמונים, מיץ לימון, סוכר וקצת מלח. עם בלנדר פועל, לאט לטפטף בשמן הזית עד התערובת emulsifies. מקררים את צ ' ילה מאיו עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
חלמון ביצה
שמן זית
פלפל צ ' ילי
שום
סוכר
מיונז
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
25
הסר את הליבה מן הנורה שומר דק לחתוך עם סכין חדה או מנדולינה. חזור על התהליך עבור כרוב אדום. דק פורסים את הבצל ואת כרוב הניצנים. בקערה גדולה, לשלב את שמן זית, חומץ, סוכר ומיץ לימון.