תבשיל תפוחי אדמה ולארדון
תבשיל תפוחי אדמה ולארדון נטול גלוטן, מנה צדדית. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 207 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם בייקון, מלח, תפוחי אדמה צהובים בשר כגון זהב יוקון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו בטטה וlardon חשיש, פריסה-סלט לרדון, ו פריזי לרדון עם ביצים שלוקות. (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. אם אתה גם עושה צלי כתר של חזיר עם בצל ולחם-פירור מלית (עמוד 230), מדפים בתנור כבר יהיו בשליש התחתון והתחתון של התנור; אם לא, לשים מתלה תנור במצב באמצע.
לקלף תפוחי אדמה, ואז חצי לאורכו (רבע אם גדול מאוד) לחתוך לרוחב לחתיכות 3/4 אינץ ' עבה. תפוחי אדמה בלאנש ב 2 קבוצות בסיר 6-8 ליטר של מים מלוחים רותחים 5 דקות לכל אצווה (תפוחי אדמה לא יהיה מבושל לחלוטין דרך).
מעבירים תפוחי אדמה עם כף מחוררת לקערה גדולה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל, ואז לנקז במסננת ולהעביר לקערה גדולה אחרת.
לבשל לארדונים במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד זהב חיוור, 5 עד 8 דקות.
להוסיף לארדונים ו 2 כפות שומן ממחבת לתפוחי אדמה, ולאחר מכן להוסיף טימין, שום, מלח ופלפל ולזרוק עד בשילוב היטב.
העברת תערובת לתבנית אפייה רדודה משומנת 13 על ידי 9 אינץ ' (או לתבנית אפייה רדודה 3 ליטר אחרת) ונקודה עם חמאה.
אופים תבשיל (ליד או מתחת לצלי הכתר, אם עושים, מתחיל 30 דקות לפני צלי נעשה), חשוף, 30 דקות. להגדיל את טמפרטורת התנור ל 218°, ולאחר מכן להמשיך לאפות עד העליון הוא זהב, על 15 דקות. מתבלים במלח.
תבשיל יכול להיות התאספו (אבל לא אפוי) 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר, 30 דקות עד 1 שעה, לפני האפייה.