אם יש לך לשון עגל, חומץ יין, בגטים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. נסו פטריות פורטבלו בגריל עם טרגון-חמאת פטרוזיליה, קרוק סיר בשר לשון עם רוטב פלפל קלוי, ו סלמון קלוי איטי עם שום, שמיר, פטרוזיליה, טרגון ולימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הלשון בסיר בינוני. לפצל בצל אחד לשניים ולהוסיף סיר.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים מים קרים לכסות ומתבלים בנדיבות עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
3
מניחים על מבער מעל חום גבוה. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום להגדרה הנמוכה ביותר. מכסים ומבשלים עד מכרז לחלוטין, על 2 1/2 שעות, ציפוי עם מים נוספים במידת הצורך. לאפשר מגניב עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
להעביר את הלשון לחיתוך לוח ולהשליך נוזל בישול (או לשמור, אם תרצה בכך). בזהירות לקלף את הקרום החיצוני של הלשון ולהשליך. חותך את הלשון ללוחות 1/2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
5
מחממים שתי כפות שמן על חום גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
מוסיפים לשון ומבשלים מבלי לזוז עד משחימים היטב בצד הראשון, על 3 דקות. להעיף לוחות של לשון ולבשל בלי לזוז עד השחמה בצד השני. לחלופין, מברשת פרוסות לשון עם שמן וגריל משני הצדדים עד להשחמה ופריך היטב, על 5 דקות לכל צד על חום מתון. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
7
כדי להפוך את הרוטב, להשרות את הלחם בחומץ, ואז להיפרד מזלג עד שהוא מעוך.