קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות14
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כריך לשון עם טרגון או רוטב פטרוזיליה

כריך לשון עם טרגון או רוטב פטרוזיליה
אם יש לך לשון עגל, חומץ יין, בגטים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. נסו פטריות פורטבלו בגריל עם טרגון-חמאת פטרוזיליה, קרוק סיר בשר לשון עם רוטב פלפל קלוי, ו סלמון קלוי איטי עם שום, שמיר, פטרוזיליה, טרגון ולימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הלשון בסיר בינוני. לפצל בצל אחד לשניים ולהוסיף סיר.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים מים קרים לכסות ומתבלים בנדיבות עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
מניחים על מבער מעל חום גבוה. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום להגדרה הנמוכה ביותר. מכסים ומבשלים עד מכרז לחלוטין, על 2 1/2 שעות, ציפוי עם מים נוספים במידת הצורך. לאפשר מגניב עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
להעביר את הלשון לחיתוך לוח ולהשליך נוזל בישול (או לשמור, אם תרצה בכך). בזהירות לקלף את הקרום החיצוני של הלשון ולהשליך. חותך את הלשון ללוחות 1/2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
מחממים שתי כפות שמן על חום גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
מוסיפים לשון ומבשלים מבלי לזוז עד משחימים היטב בצד הראשון, על 3 דקות. להעיף לוחות של לשון ולבשל בלי לזוז עד השחמה בצד השני. לחלופין, מברשת פרוסות לשון עם שמן וגריל משני הצדדים עד להשחמה ופריך היטב, על 5 דקות לכל צד על חום מתון. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
כדי להפוך את הרוטב, להשרות את הלחם בחומץ, ואז להיפרד מזלג עד שהוא מעוך.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
מוסיפים צלפים, אנשובי, שום, חרדל ושמן זית ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
אנשוביאנשובי
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
9
הוסף את טרגון טרגון או פטרוזיליה טחון. להתפורר החלמון לרוטב. קוביית ביצה לבן, ולאחר מכן להוסיף אותו לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
זנים של פטריותזנים של פטריות
10
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
11
כדי להרכיב כריכים, מורחים כמה כפות של רוטב על פרוסות הלחם התחתונות, חזרת על הפרוסה העליונה.
מרכיבים שתצטרך
חזרתחזרת
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
12
מוסיפים את הירוקים, ואז הלשון לפרוסה התחתונה. סגור כריכים ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק