כריך מזוגג-טופו
כריך מזוגג-טופו דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 169 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, לחם, טופו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: טופו מזוגג סויה, טופו מזוגג, ו כריך ברביקיו טופו.
הוראות
מניחים פרוסות טופו על מספר שכבות של מגבות נייר; מכסים במגבות נייר נוספות.
בואו לעמוד 5 דקות, לחיצה למטה מדי פעם.
מחממים את השמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים טופו, ומטוגנים 4 דקות. הפוך פרוסות מעל, ומפזרים מלח ופלפל; לטחון 4 דקות. רוטב ווסטרשייר כפית מעל טופו; לבשל 30 שניות או עד השחמה, מפנה פעם אחת.
מערבבים מיונז, בזיליקום ושום.
מורחים תערובת מיונז באופן שווה על כל אחד 4 פרוסות לחם, שכבות כל פרוסה עם 2 פרוסות טופו ו 2 פרוסות עגבניות. מכסים עם פרוסות לחם שנותרו.