קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

כריך נקניק איטלקי קלוי, פלפל ופטריות

כריך נקניק איטלקי קלוי, פלפל ופטריות
המתכון קלוי נקניק איטלקי, פלפל, כריך פטריות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 40 דקות. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 410 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מלח כשר, פלפלים, לחמניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו נקניק איטלקי, פלפל אדום וריזוטו פטריות, כריך פלפל פטריות קלוי, ו פלפל חריף קלוי אדום ופיצת נקניק איטלקית (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מדפים לתנור לתנוחות בינוניות ועליונות נמוכות, וחמם מראש ל-500 ° F.
ציוד שתשתמש בו
רוטב פונזו מוכןרוטב פונזו מוכן
2
מוסיפים קישורי נקניק ופטריות לתבנית אפייה גדולה, וזורקים עם כף שמן וקמצוץ מלח.
מרכיבים שתצטרך
קישורים לנקניקיותקישורים לנקניקיות
בצל (קודם כל חצוי, אחר כך פרוס דק)בצל (קודם כל חצוי, אחר כך פרוס דק)
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)
ציוד שתשתמש בו
קרטון חמוציות רוטב תפוזיםקרטון חמוציות רוטב תפוזים
3
מוסיפים פלפלים אדומים, פלפלים ירוקים, בצל, שום ואורגנו לסדין אפייה גדול שני וזורקים עם כף שמן וקמצוץ מלח.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קישואים בינוניים, פרוסים4 עד 5 קישואים בינוניים, פרוסים
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
2 כפות בצל ירוק טרי קצוץ2 כפות בצל ירוק טרי קצוץ
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)
ציוד שתשתמש בו
קרטון חמוציות רוטב תפוזיםקרטון חמוציות רוטב תפוזים
4
מעבירים את שני גליונות האפייה לתנור ומבשלים 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרטון חמוציות רוטב תפוזיםקרטון חמוציות רוטב תפוזים
רוטב פונזו מוכןרוטב פונזו מוכן
5
הסר תבנית אפייה עם נקניקיות ופטריות. השתמש מדחום בשר כדי לבדוק אם הנקניקיות מבושלות דרך, סביב 60°. הפטריות צריך להיות רך. באמצעות זוג מלקחיים, מערבבים את תערובת הפלפל והבצל. מבשלים עד בצל ופלפלים רכים ומתחילים להשחים, 10 עד 15 דקות יותר. בשלב זה, לעטוף לחמניות איטלקיות בנייר אלומיניום ולהגדיר בתנור כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
בצל (קודם כל חצוי, אחר כך פרוס דק)בצל (קודם כל חצוי, אחר כך פרוס דק)
עד 5 עגבניותעד 5 עגבניות
1 בצל מתוק, חתוך לרצועות בגודל 1/2 אינץ'1 בצל מתוק, חתוך לרצועות בגודל 1/2 אינץ'
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פינוליס (צנוברים), קלוייםפינוליס (צנוברים), קלויים
1 כף רמה מלח ים דק1 כף רמה מלח ים דק
סטייק ניו יורק כפולסטייק ניו יורק כפול
קרמלים וטוטי רול מידג'סקרמלים וטוטי רול מידג'ס
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות פפיטה קלויות2 כפות פפיטה קלויות
קרטון חמוציות רוטב תפוזיםקרטון חמוציות רוטב תפוזים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
רוטב פונזו מוכןרוטב פונזו מוכן
6
בעוד הפלפלים והבצל לסיים בישול, חם הנותרים שתי כפות במחבת לא מקל גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק, חתוך לרצועות בגודל 1/2 אינץ'1 בצל מתוק, חתוך לרצועות בגודל 1/2 אינץ'
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
7
הוסף קישורי נקניק, חום משני הצדדים, על 5 דקות בסך הכל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קישורים לנקניקיותקישורים לנקניקיות
8
כאשר פלפלים ובצל נעשים, בזהירות להסיר פאן מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק, חתוך לרצועות בגודל 1/2 אינץ'1 בצל מתוק, חתוך לרצועות בגודל 1/2 אינץ'
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב פונזו מוכןרוטב פונזו מוכן
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
9
מעבירים תערובת לקערת ערבוב גדולה ומוסיפים את הפטריות המבושלות, בזיליקום טרי וחומץ בלסמי. לזרוק היטב מתבלים עם קמצוץ של מלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
בצל (קודם כל חצוי, אחר כך פרוס דק)בצל (קודם כל חצוי, אחר כך פרוס דק)
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס צ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפוי1/2 כוס צ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפוי
10
הסר לחמניות מהתנור ולפתוח. אם לא לחתוך כבר, לחתוך אופקית דרך הגליל, לעצור חצי אינץ ' מהצד השני. טען כל אחד עם נקניק איטלקי, כף נדיבה של תערובת פלפל ובצל. אם אתה צריך יותר חום, להוסיף קצת giardiniera.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקינקניק איטלקי
פינוליס (צנוברים), קלוייםפינוליס (צנוברים), קלויים
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כף רמה מלח ים דק1 כף רמה מלח ים דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב פונזו מוכןרוטב פונזו מוכן