כריך נקניק וביצה עם פנים פתוחות
כריך נקניק וביצה עם פנים פתוחות יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 377 קלוריות. לך לחנות ותביא פלפל טרי, בזיליקום, גבינת פרובולון חריפה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 39 דקות. מתכונים דומים: כריך ביצה עם פרצוף פתוח, כריך הודו חם פנים פתוח (דל שומן), ו Ham Eg And Blackberry Open Face Sandwich.
הוראות
לזרוק יחד הראשון 3 מרכיבים בקערה בינונית.
מברשת חמאה מומסת על צד אחד של כל פרוסת לחם.
מניחים פרוסות לחם, צדדים מרופדים בחמאה למטה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר אלומיניום.
אופים ב 350 במשך 14 דקות, הופך פעם אחת לאחר 8 דקות.
בינתיים, להמיס 1 כף. חמאה במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני. בעדינות לשבור ביצים למחבת חמה, ומפזרים מלח ופלפל. מבשלים 2 עד 3 דקות או עד הלבנים כמעט להגדיר. מכסים, להסיר מהחום, ולתת לעמוד 1 עד 2 דקות או עד שהלבנים נקבעים וחלמונים מבושלים במידה הרצויה של doneness.
למעלה כל פרוסת לחם עם 2 פרוסות בשר חזיר ופרוסת גבינה 1. מטגנים 6 אינץ ' מחום 2 דקות או עד גבינה מתחילה להמיס.
למעלה כל כריך עם 1/3 עד 1/2 תערובת ארוגולה כוס 1 ביצה מטוגנת.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בויניגרט בלסמי של ניומן ובחזיר חזיר מעושן ראש היער השחור.