זה מושלם עבור יום ולנטין. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. . אם יש לך פלפל טחון, סטייק צלע, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. נסו סטייק ברוטב סויה, סטייק צלע במרינדה, ו סטייק צלע במרינדה (מתכונים דומים).
הוראות
1
להקציף שמן צמחי, רוטב סויה, חומץ יין אדום, מיץ לימון, רוטב ווסטרשייר, חרדל, שום ופלפל שחור יחד בקערה; לשפוך לתוך שקית פלסטיק resealable.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
חומץ יין אדום
שמן צמחי
פלפל שחור
מיץ לימון
רוטב סויה
חרדל
שום
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziploc
מקציף
קערה
2
הוסף סטייק אגף לשקית, מעיל עם המרינדה, לסחוט שקית כדי להסיר אוויר עודף, ולאטום את התיק.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלע
מרינדה
3
להשרות במקרר 8 שעות ללילה.
4
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה ושמן קל באח.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גריל
5
הסר סטייק מן התיק ולנער את המרינדה עודף. תשליך את שאריות המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
סטייק.
6
מבשלים את הסטייק עד תחילת המשרד והוא חם מעט ורוד במרכז, 5 עד 7 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 140 מעלות F (60 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
7
מנוחה סטייק 5 עד 10 דקות לפני חיתוך על פני התבואה.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מקור יין נאפה עמק מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.