קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות83
מטבחיםאמריקאי
דיאטותללא לקטוז
מגזין

כריך סטייק על לחם שום קלוי עם עגבנייה-זית שחור מתענג עם צ'יפס במחבת

כריך סטייק על לחם שום קלוי עם עגבנייה-זית שחור מתענג עם צ'יפס במחבת
זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. אם יש לכם תפוחי אדמה של יוקון גולד, שום, בזיליקום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 87%. ציון זה הוא עצום. נסו מחבת עגבניות אנשואה-שום, שמן זית ועגבנייה טרייה על לחם קלוי, סטייק פלנק עם תענוג תירס-עגבניות ולחם שום בגריל, ו לינגוויני עם קישואים, שום, זיתים שחורים ולחם קלוי עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מערבבים יחד 1/4 כוס שמן זית והשום ומניחים לנוח למשך 30 דקות. מחממים מראש.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
מברישים את שני צידי הלחם בשמן השום, מניחים על תבנית עם נייר אפייה וצולים 1 עד 2 דקות מכל צד, עד להזהבה קלה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
מחממים מחבת גריל על אש גבוהה עד לעישון.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
4
מברישים סטייק משני הצדדים עם 2 כפות שמן הזית הנותרות ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. צולים במשך 4 עד 5 דקות עד להזהבה בצד 1, הופכים, מנמיכים את האש לבינונית וממשיכים בבישול לבינוני-נדיר, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מסירים מהאש, נותנים לנוח 10 דקות ופורסים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
1
שלב את כל החומרים בקערה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מניחים ארוגולה על 4 פרוסות טוסט. למעלה עם כמה פרוסות סטייק וכף גדולה של הנאה. למעלה עם פרוסות הלחם שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1
מחממים שמן זית במחבת ברזל יצוק בינונית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים בצל ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים פלפלים ושום ומבשלים 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
שום גויה®שום גויה®
4
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים עד להזהבה, מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים

מרכיבים

4קצת קישואים קצוציםארוגולהארוגולה2קרום: פירורי קרקר גרהםשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)2קרום: פירורי קרקר גרהםבזיליקום פרוס דקבזיליקום פרוס דק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה טרייה קצוצה דקפטרוזיליה טרייה קצוצה דק2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק3ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק1אינץפרוסות עבות של לחם איטלקיפרוסות עבות של לחם איטלקי4קצת קישואים קצוציםלחם איטלקי קלוילחם איטלקי קלוי4קצת קישואים קצוציםעגבניות-זיתעגבניות-זית591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק2קרום: פירורי קרקר גרהםסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק3קרום: פירורי קרקר גרהםסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק3קרום: פירורי קרקר גרהםזיתי ניקואז מגולענים וקצוציםזיתי ניקואז מגולענים וקצוצים1סטייק פורטרהאוס, בערך 2 פאונדסטייק פורטרהאוס, בערך 2 פאונד1כף. חומץ ביין אדוםפלפל אדום, קצוץ דקפלפל אדום, קצוץ דק1כף. חומץ ביין אדוםבצל אדום, פרוס דקבצל אדום, פרוס דק2קרום: פירורי קרקר גרהםבצל אדום קצוץ דקבצל אדום קצוץ דק4קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי4קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי4קצת קישואים קצוציםסטייק פרוססטייק פרוס2גפן-עגבניות בשלות, חתוכות לקוביותגפן-עגבניות בשלות, חתוכות לקוביות1כף. חומץ ביין אדוםפלפל צהוב, קצוץ דקפלפל צהוב, קצוץ דק6largesתפוחי אדמה זהב יוקון, עור על, מבושל וקוביותתפוחי אדמה זהב יוקון, עור על, מבושל וקוביות

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

סטייק בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. האחד מקווה יין פינו נואר עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
יין פינו נואר
יין פינו נואר
רוב מונדבי ג ' וניור יצר בעבודת יד את הפינו נואר הזה מכרמים נבחרים ברחבי נאפה, סונומה והחוף המרכזי. פינו נואר בקליפורניה שלנו מציג את עדינות הענב בכך שהוא מאפשר תקופת הבשלה ממושכת על הגפן. זה יבטיח גישה רכה ועוצמה בסיסית מסקרנת של טעמי תות ותמרים. מיושן באלון אמריקאי מעגל את תחושת הפה על ידי הצגת מבנה טאנין וגימור מתובל אך שופע.