כריך סטייק על לחם שום קלוי עם עגבנייה-זית שחור מתענג עם צ'יפס במחבת
זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. אם יש לכם תפוחי אדמה של יוקון גולד, שום, בזיליקום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 87%. ציון זה הוא עצום. נסו מחבת עגבניות אנשואה-שום, שמן זית ועגבנייה טרייה על לחם קלוי, סטייק פלנק עם תענוג תירס-עגבניות ולחם שום בגריל, ו לינגוויני עם קישואים, שום, זיתים שחורים ולחם קלוי עבור מתכונים דומים.
הוראות
מערבבים יחד 1/4 כוס שמן זית והשום ומניחים לנוח למשך 30 דקות. מחממים מראש.
מברישים את שני צידי הלחם בשמן השום, מניחים על תבנית עם נייר אפייה וצולים 1 עד 2 דקות מכל צד, עד להזהבה קלה.
מחממים מחבת גריל על אש גבוהה עד לעישון.
מברישים סטייק משני הצדדים עם 2 כפות שמן הזית הנותרות ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. צולים במשך 4 עד 5 דקות עד להזהבה בצד 1, הופכים, מנמיכים את האש לבינונית וממשיכים בבישול לבינוני-נדיר, 5 עד 6 דקות.
מסירים מהאש, נותנים לנוח 10 דקות ופורסים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מניחים ארוגולה על 4 פרוסות טוסט. למעלה עם כמה פרוסות סטייק וכף גדולה של הנאה. למעלה עם פרוסות הלחם שנותרו.
מחממים שמן זית במחבת ברזל יצוק בינונית על אש בינונית.
מוסיפים בצל ומבשלים עד שהם רכים.
מוסיפים פלפלים ושום ומבשלים 3 עד 4 דקות.
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים עד להזהבה, מתבלים במלח ופלפל.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
סטייק בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. האחד מקווה יין פינו נואר עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![יין פינו נואר]()
יין פינו נואר
רוב מונדבי ג ' וניור יצר בעבודת יד את הפינו נואר הזה מכרמים נבחרים ברחבי נאפה, סונומה והחוף המרכזי. פינו נואר בקליפורניה שלנו מציג את עדינות הענב בכך שהוא מאפשר תקופת הבשלה ממושכת על הגפן. זה יבטיח גישה רכה ועוצמה בסיסית מסקרנת של טעמי תות ותמרים. מיושן באלון אמריקאי מעגל את תחושת הפה על ידי הצגת מבנה טאנין וגימור מתובל אך שופע.