כריך סלמון מעושן עם פנים פתוחות
כריך סלמון מעושן עם פנים פתוחות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 224 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עגבניות שזיף, פטרוזיליה שטוחה, סלמון מעושן קר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 17 דקות. נסו כריך סלמון מעושן עם פנים פתוחות (Laks Smørrebrød, כריכי סלמון מעושנים עם פנים פתוחות, ו כריך סלמון פנים פתוח (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 7 מרכיבים בקערה.
שלב חרדל הבא 3 מרכיבים (דרך דבש); מערבבים עם מקצף.
מורחים 2 כפות תערובת גבינה על כל פרוסת לחם. למעלה כל אחד עם 2 חצאי חסה, 2 אונקיות סלמון, 4 פרוסות עגבניות, ו 4 פרוסות מלפפון.
טפטוף כל כריך עם 2 כפיות תערובת חרדל; מפזרים 2 כפות חלבונים ביצה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה לונה לאפיס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.