כריך סרטנים בגריל רך עם סלט כרוב אדום ועגבניות צהובות
כריך סרטנים בגריל רך עם סלט כרוב אדום ועגבניות צהובות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון טבעוני זה מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 105 גרם של שומן, וסך הכל 1898 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו שמן canolan, כרוב, עגבניות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. נסו כריך סרטנים מתובל בקצהו רך עם פלפל צהוב וצלפים איולי, כריכי סרטנים רכים עם סלט כרוב סינגפורי, ו גריל או מוקפץ רך פגז סרטן BLT (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד את הקטשופ, חומץ יין אדום, מלח סלרי, מלח כשר, פלפל שחור וקיין בקערה גדולה.
מוסיפים את הכרוב וזורקים לשלב. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה ועד 24 שעות לפני ההגשה. טעם לתיבול ממש לפני ההגשה.
מחממים גריל פחם או גז לחום גבוה צלייה ישירה.
מברישים את שני צידי הסרטנים בשמן ומפזרים מלח ופלפל. גריל עד הסרטנים הם רק המשרד למגע, 2 עד 4 דקות לכל צד, בהתאם לגודל.
מניחים 1 סרטנים גדולים או 2 קטנים על לחמניות בגריל, למעלה עם כפית גדולה של סלט כרוב ו 2 פרוסות עגבניות.