כריך עוף וברי עם עגבניות שרי קלויות
כריך עוף וברי עם עגבניות שרי קלויות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 470 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך חרדל dijon מחיטה מלאה, טימין, עגבניות שרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו כריך עוף וברי עם עגבניות שרי צלויות במחבת, דובדבן קלוי בלסמי, שוקולד מרי וגבינת ברי טוסט, ו כריך גבינת עיזים עם פירה אבוקדו ועגבניות שרי צלויות (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים עגבניות; מבשלים 4 דקות, ערבוב פעם אחת.
הסר מהחום; מערבבים ב 2 כפות חומץ.
מפזרים עגבניות עם טימין, 1/4 מלח כפית, ופלפל. ידית לעטוף של מחבת עם נייר; אופים ב 300 במשך 15 דקות. תתחמם.
מערבבים מיונז, חרדל ושום בקערה קטנה.
מורחים תערובת מיונז באופן שווה על חצי העליון של כיכר לחם. עגבניות כפית באופן שווה על חצי התחתון של כיכר. מסדרים ברי על עגבניות; למעלה עם עוף.
שלב 2 כפיות שמן, 1 כפית חומץ, ו 1/8 כפית מלח בקערה בינונית, ערבוב עם מקציף.
מוסיפים תרד, משליכים בעדינות למעיל. עוף למעלה עם תערובת תרד; להחליף חצי העליון של לחם.