כריך פוקצ'ה עם ירוק אביבי
המתכון Focaccia כריך עם ירקות האביב יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 272 קלוריות. זה מושלם עבור אביב. אם יש לך סוכר, שמרים, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו קיש ירוק אביבי + בגידה מבדרת באביב, ירוק לימון טרי על פוקצ'ה פלפל אדום, ו כריך פוקצ'ה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין פוקצ ' ה, קמח כפית קל לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מניחים קמח, סוכר, מלח ושמרים במעבד מזון; דופק 2 פעמים או עד מעורבב. עם ריצת המעבד, מוסיפים לאט מים חמים מאוד דרך מצנח המזון; מעבדים עד שהבצק עוזב את צדי הקערה ויוצר כדור. לעבד 30 שניות נוספות. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, ללוש קלות 4 עד 5 פעמים.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 30 דקות או עד הוכפל בגודל.
אגרוף בצק למטה; תן לנוח 5 דקות.
רול לתוך מלבן 13 x 9 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
להעביר בצק למחבת אפייה 13 x 9 אינץ מצופה ספריי בישול; מברשת 1/2 כפית שמן על הבצק. לכסות ולתת לעלות 30 דקות או עד נפוחות.
לחשוף בצק. הפוך חריצים בחלק העליון של הבצק באמצעות הידית של כף עץ או קצות האצבעות שלך.
מפזרים 1/3 בצל ירוק כוס, גבינת פרמזן, ו 1/4 כפית פלפל על בצק, משאיר גבול 1/2 אינץ'.
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד השחמה קלה. מגניב במחבת על מתלה תיל.
כדי להכין כריך, לחתוך פוקאצ ' ה במחצית אופקית באמצעות סכין משונן; מניחים את השכבה התחתונה, לחתוך את הצד, על משטח שטוח. מסדרים פרובולונה ופרוסות עגבניות על השכבה התחתונה; למעלה עם סלט ירקות 1/2 כוס בצל ירוק.
מערבבים חומץ בלסמי ומרכיבים שנותרו בקערה קטנה, ערבוב היטב עם מקצף.
טפטוף ויניגרט מעל תערובת ירוקה סלט; העליון עם הנותרים שכבת פוקצ ' ה. בעדינות ללחוץ סנדוויץ ' יחד; לחתוך 6 חלקים שווים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.