כריך פטריות טבעת-My-בלה
מנה אחת מכילה 116 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. אם יש לכם דאש פלפל קאיין, לחמנייה שטוחה 100 קלוריות, ממרח חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו טבעת סנדוויץ ' מלוחה, טבעת אירוסין (בלינג) כריך אצבע, ו כריך גבינה בגריל פטריות (aka להמס פטריות) (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל פטריות ובצל עם שמן ומפזרים מלח טימין, לפי הטעם.
להביא מחבת גריל (או מחבת גדולה) מרוסס עם ספריי nonstick לחום בינוני-גבוה על הכיריים.
מניחים את הפטרייה במחבת, צד עגול למטה, יחד עם הבצל, זה לצד זה. לבשל במשך 5 דקות בלי להפוך.
בינתיים, למשוך גבינה מחרוזת לחתיכות ולהניח בצד. מתבלים את המיונז עם פלפל קאיין, לפי הטעם; מערבבים היטב ומניחים בצד.
הפוך את הפטריות והבצל במחבת. מעל הפטרייה באופן שווה עם גבינה, ומבשלים עוד 5 דקות, או עד גבינה וירקות התרככו.
לפצל את הלחמנייה ולהפיץ את החלק הפנימי של כל חצי עם חמאה.
מניחים את חצאי הלחמנייה במחבת, עדיין מעל חום בינוני גבוה, עם הצדדים החמאה למטה. (לחלופין, לחמניה טוסט חצי בתנור טוסטר.) פעם חם ונעים, לאחר 1 עד 2 דקות, להסיר צלחת עם הצדדים חמאה למעלה.
מורחים את הצד החמאה של החלק העליון של הלחמנייה עם מיונז, ומניחים בצד.
מניחים את הפטרייה על החצי התחתון של הלחמנייה; למעלה עם בצל, עגבניות, וחסה. סיים את הכריך שלך עם החלק העליון של הלחמנייה. עכשיו תלעס!