קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות4
ציון בריאות58
מגזין

כריך קרנה אסדה

כריך קרנה אסדה
אם יש לך שום, כוסברה, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרום אמריקאית הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. וזה טוב. נסו Carne Asada, Carne Asada, ו Carne Asada (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים מיונז, שמנת חמוצה, 1/2 כוס כוס כוס כוסברה, בצל ירוק, 1/2 כף פלפל צ ' יפוטלה טחון, 1 כף מיץ ליים, התפשטות בזיליקום שום, 1 כפית כמון, מלח, ופלפל שחור בקערה. מערבבים עד בשילוב. מכסים ומקררים מיונז צ ' יפוטלה לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים בשר טרי-טיפ, פלפלים צ 'ילי אנהיים, בצל, פלפל אדום, פלפל ירוק, מיץ של 1 ליים, שמן זית, שום, פתיתי פלפל אדום, 1 כפית כמון, פלפל צ' יפוטלה טחון כפית, פפריקה מעושנת, ואורגנו מקסיקני בקערה גדולה; העונה עם מלח ופלפל שחור וזורקים לשלב. מכסים ומקררים תערובת בקר לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
אורגנו מקסיקניאורגנו מקסיקני
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
פלפל אנהייםפלפל אנהיים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מחממים תנור ל 500 מעלות F (260 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
4
מחממים סיר גדול או תנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
5
מוסיפים תערובת בשר בקר ומבשלים, מערבבים כל הזמן, עד שהבצל מתרכך והופך לחום זהוב ובשר, 15 עד 20 דקות. מערבבים ב 1 כוס כוס כוס כוס כוסברה קצוצה פלפלים חלפיניו.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
6
מורחים כל לחמניה hoagie עם 2 כפות מיונז צ ' יפוטלה. תערובת בשר כפית לתוך לחמניות ומעל כל כריך עם 2 אונקיות גבינת Asiago.
מרכיבים שתצטרך
גבינת אסיאגוגבינת אסיאגו
Hoagie BunHoagie Bun
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
מניחים כריכים על תבנית אפייה ואופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה והלחם קלוי וחם, כ-5 דקות. מחלקים אבוקדו טרי, עגבניות שרי, ו 1/2 כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוסברה על 4 כריכים.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman

מרכיבים

2פלפל צ'ילי אנהיים, חתוך לקוביותפלפל צ'ילי אנהיים, חתוך לקוביות227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פרוס גבינת אסיאגו, מחולקפרוס גבינת אסיאגו, מחולק1אבוקדו, פרוס מחולקאבוקדו, פרוס מחולק12 כפיות אבקת שוםהתפשטות בזיליקום שום (ראה הערת שוליים לקישור מתכון)התפשטות בזיליקום שום (ראה הערת שוליים לקישור מתכון)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעגבניות שרי חצויות, מחולקותעגבניות שרי חצויות, מחולקות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסברה טרייה קצוצה, מחולקתכוסברה טרייה קצוצה, מחולקת12 כפיות אבקת שוםרוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון1פלפל ירוק, חתוך לקוביותפלפל ירוק, חתוך לקוביות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל ירוק קצוץבצל ירוק קצוץ1אוראו ממולאים כפוליםאבקת צ'יפוטלה טחוןאבקת צ'יפוטלה טחון1אוראו ממולאים כפוליםכמון טחוןכמון טחון2פלפלים חלפיניו, פרוס (אופציונלי)פלפלים חלפיניו, פרוס (אופציונלי)1ליים, מיץליים, מיץ12 כפיות אבקת שוםאבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו12 כפיות אבקת שוםבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1בצל, חתוך לקוביותבצל, חתוך לקוביות1אוראו ממולאים כפוליםאורגנו מקסיקניאורגנו מקסיקני1פלפל אדום, חתוך לקוביותפלפל אדום, חתוך לקוביות1אוראו ממולאים כפוליםבצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'4שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1אוראו ממולאים כפולים1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות4לחמניות hoagie בסגנון איטלקי, פיצול לאורכולחמניות hoagie בסגנון איטלקי, פיצול לאורכו907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סטייק בקר טרי-טיפ, פרוס דקסטייק בקר טרי-טיפ, פרוס דק