אם יש לך שום, כוסברה, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרום אמריקאית הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. וזה טוב. נסו Carne Asada, Carne Asada, ו Carne Asada (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים מיונז, שמנת חמוצה, 1/2 כוס כוס כוס כוסברה, בצל ירוק, 1/2 כף פלפל צ ' יפוטלה טחון, 1 כף מיץ ליים, התפשטות בזיליקום שום, 1 כפית כמון, מלח, ופלפל שחור בקערה. מערבבים עד בשילוב. מכסים ומקררים מיונז צ ' יפוטלה לפחות 1 שעה.
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
פלפל אנהיים
סטייקים של ניו יורק
שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מחממים תנור ל 500 מעלות F (260 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מחממים סיר גדול או תנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5
מוסיפים תערובת בשר בקר ומבשלים, מערבבים כל הזמן, עד שהבצל מתרכך והופך לחום זהוב ובשר, 15 עד 20 דקות. מערבבים ב 1 כוס כוס כוס כוס כוסברה קצוצה פלפלים חלפיניו.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק
3 כפות שמן צמחי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
6
מורחים כל לחמניה hoagie עם 2 כפות מיונז צ ' יפוטלה. תערובת בשר כפית לתוך לחמניות ומעל כל כריך עם 2 אונקיות גבינת Asiago.