אם יש לך שום, כוסברה, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרום אמריקאית הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. וזה טוב. נסו Carne Asada, Carne Asada, ו Carne Asada (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים מיונז, שמנת חמוצה, 1/2 כוס כוס כוס כוסברה, בצל ירוק, 1/2 כף פלפל צ ' יפוטלה טחון, 1 כף מיץ ליים, התפשטות בזיליקום שום, 1 כפית כמון, מלח, ופלפל שחור בקערה. מערבבים עד בשילוב. מכסים ומקררים מיונז צ ' יפוטלה לפחות 1 שעה.
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
4
מחממים סיר גדול או תנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
5
מוסיפים תערובת בשר בקר ומבשלים, מערבבים כל הזמן, עד שהבצל מתרכך והופך לחום זהוב ובשר, 15 עד 20 דקות. מערבבים ב 1 כוס כוס כוס כוס כוסברה קצוצה פלפלים חלפיניו.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
טורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
6
מורחים כל לחמניה hoagie עם 2 כפות מיונז צ ' יפוטלה. תערובת בשר כפית לתוך לחמניות ומעל כל כריך עם 2 אונקיות גבינת Asiago.