כריך שפמנון צרוב בצ'ילי עם מק צ' ו
כריך שפמנון צ'ילי פנים פתוח עם מק צ' ו דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 212 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. אם יש לכם שמן צמחי, פלפל, מק צ'ו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלחם הצרפתי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם צרפתי כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם כפית ציון 77% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: כריכי שפמנון פתוחים מושחרים, בורגר טונה צרוב פנים פתוח עם מיונז ווסאבי, ו כריך ביצה פתוח.
הוראות
מערבבים אבקת צ ' ילי, מלח ופלפל; לשפשף באופן שווה על פילה שפמנון.
מחממים שמן במחבת לא דביקה מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים שפמנון, ומבשלים 4 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים עם מזלג.
מניחים על לחם צרפתי קלוי; למעלה עם מק צ ' ו.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו