אם יש לך חלבונים ביצה, שמן זית, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ תפוחים תפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שזיפים ללא ביצים, איך להכין עוגת שזיפים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. עם כפית ציון 66% המנה הזאת די טובה. נסו כריכונים פשוטים של סאני עם רימול שורש סלרי, Céleri-Rémoulade להשתולל (Rémoulade שורש סלרי), ו Rémoulade שורש סלרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
2
בקערה גדולה מוסיפים את הלחם, שמנת כבדה וקמצוץ מלח.
מרכיבים שתצטרך
3
במחבת סאוט בינונית על חום בינוני מוסיפים את החמאה, שמן זית, בצל, סלרי, בצל ירוק ובצל ירוק. מתבלים במלח ופלפל, ואז מוסיפים את התבלינים של פירות הים. מערבבים ומבשלים עד שהירקות רכים, אבל לא משחימים.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את השום ומבשלים 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר מהחום, מערבבים את גרידת הלימון ולתת לו להתקרר. לאחר התקרר, להוסיף לקערה עם חלב ולחם. מערבבים לשלב ולאחר מכן להוסיף את החלבונים ביצה ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את בשר הסרטן ומשלבים קלות עם הידיים. לחלק ולהפוך 8 כדורים; הבלילה תהיה לחה.
מרכיבים שתצטרך
7
מניחים את הכדורים על גיליון אפייה מצופה נייר קלף ומקררים במשך 10 דקות.
8
אופים עד חום זהוב בהיר, 30 עד 35 דקות.
9
מגישים עם כפית של Remoulade שורש הסלרי שלי, מתכון כדלקמן.
מרכיבים שתצטרך
10
חתוך את שורש שורש שורש שורש הסלרי וקצץ את העור מכל רחבי. לגרוס את שורש הסלרי באמצעות פומפיה תיבת או מצורף פומפיה על מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
11
בקערה בינונית מערבבים את שורש הסלרי, טימין, מיונז, חומץ, חרדל מגורען, חרדל דיז ' ון, מיץ לימון, שמן זית וסוכר. לטעום את התערובת ומתבלים עם מלח ופלפל. מקררים לפחות 2 שעות לפני ההגשה.
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.