, המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 182 קלוריות. והוא יספק כ 30 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם בגט, פרובולון, ארטישוק במרינדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו טוסט גבינה כפולה וכריכי בייקון, כריכי גבינה בגריל קומותיים, ו כריכי אנטיפסטו חמים (מתכונים דומים).
הוראות
1
על משטח עבודה, להוציא את הפרושוטו על הנייר שלה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
2
Lay 3 של מקלות provolone על פני החלק התחתון של כל "גיליון" של prosciutto.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
פרובולון
3
מגלגלים את הפרושוטו בחוזקה סביב הגבינה וחותכים כל גליל ל 3 חתיכות (אתה צריך בערך 12 בסך הכל). חוט את הלחמניות על 2 זוגות של שיפודים ומברשת עם שמן.
מברשת את הצדדים לחתוך של באגט עם שמן. גריל את הלחם על חום גבוה בינוני, פונה פעם או פעמיים, עד קלוי, על 5 דקות. לשפשף את הצד לחתוך של השום על החלק הפנימי של הלחם העליון עם ארטישוקים ופלפלים קלויים. גריל prosciutto ושיפודי גבינה, מסתובב, עד הגבינה נמסה, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
פרושוטו
בגט
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים