כריכי אנשובי עם רוטב עגבניות-בצל
כריכי אנשובי עם רוטב עגבניות בצל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 431 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שמן זית, חומץ שרי, עגבניות שזיפים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו כריכי סטייק בגריל עם גרגיר נחלים, בצל וסלט עגבניות, כריכי עגבניות עם בזיליקום מאיו, ו אנשובי, בזיליקום, כריכי עגבניות עם איולי (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את הבצל, העגבניות והשום ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל והעגבניות מתרככים ואת התערובת יש עקביות דמוית רוטב, על 5 דקות. מערבבים בחומץ ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה יותר.
Spoom חצי רוטב עגבניות בצד 1 של כל גליל העליון כל אחד עם חצי אנשובי.
מורחים 1 מיונז כף על החצאים רול הנותרים, ולאחר מכן העליון את הכריכים ומגישים.