קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות52
מגזין

כריכי בגט עוף בסגנון לאו עם גרגיר הנחלים

כריכי בגט עוף בסגנון לאו עם גרגיר הנחלים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כריכים באגט עוף בסגנון לאו עם גרגר הנחלים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 832 קלוריות. אם יש לכם מיונז, מלח ופלפל, גזר גס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב באגט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בגט ופודינג חמאה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו כריכי חזה עוף עם בצל מקורמל, גרגיר נחלים, ואיולי פפריקן, מלפפון-כריכי תה גרגיר הנחלים, ו כריכי עוף בסגנון אלבמה עם רוטב לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת בינונית, מחממים את השמן. מתבלים את שדי העוף עם מלח ופלפל ומוסיפים אותם למחבת, העור בצד למטה. מבשלים על חום גבוה בינוני עד העור הוא השחמה פריך, על 4 דקות. להפחית את החום עד בינוני. הפוך את חזה העוף מעל ומבשלים עד לבן לאורך, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2
להעביר את חזה העוף ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 5 דקות. פרוס את רוחב העוף בעובי 1/3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
3
מורחים את רוטב צ ' ילה-שום על הצדדים לחתוך של baguettes ולהפיץ מיונז על גבי. ממלאים את הכריכים עם גרגיר הנחלים, עוף, עגבניות וגזר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך