כריכי בקר איטלקיים חמים
צריך מנה עיקרית ללא חלב? כריכי בקר איטלקיים חמים יכולים להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 44 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 428 קלוריות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מתכון זה מ טעם הבית דורש מרק בקר, אורגנו, לחמניות קייזר ופלפלים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות ו -25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון נהדר של 81%. כריכי רוסטביף איטלקיים חמים, כריכי בקר ברביקיו איטלקיים עם סלט קפרזה חם ומתוק, ו כריכי עוף איטלקיים חמים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים ב -5 קו-טי. סיר איטי.
מוסיפים את הפלפלים הירוקים, היין או המרק, רוטב ווסטרשייר, מלח, מלח שום ואורגנו. מכסים ומבשלים על נמוך 6-7 שעות או עד שהבשר רך.
הסר בשר ולתת לעמוד במשך 10-15 דקות; לחתוך את התבואה לתוך 1/8 אינץ'. פרוסות.
מגישים על לחמניות; למעלה עם פלפלים ירוקים. מסננים מיצי בישול להגשה עם כריכים.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם בחירה מצוינת לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. הקסטלני קיאנטי אנאטה עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![קסטלני קיאנטי אנאטה]()
קסטלני קיאנטי אנאטה
אודם בהיר בצבע אדום. האף עז ופירותי עם ניחוח סגול ורמז קל של דובדבנים ודומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל שהופך לרכות קטיפתית.משתלב היטב עם פסטות טעימות למנות פסטה חריפות. אידיאלי עם צלי, סטייקים ועגל בגריל.תערובת: 90% סנג 'ובזה, 10% סיליג' יולו