כריכי בקר, תפוז וגורגונזולה
כריכי בקר, תפוז וגורגונזולה עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 279 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שמן זית extravirgin, מלח, חומץ סיידר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלקים הכתומים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אוכמניות-Parfaits כתום כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: ג'ינג'ר בישול איטי-כריכי פיתה בקר תפוז, סטייק פתוח, אגס, וכריכי גורגונזולה, ו בשר גורגונזולה.
הוראות
שלב את החומרים הראשונים 5, ערבוב עם מקצף.
חלקים כתומים לטפוח יבש עם מגבת נייר. חותכים כל גליל במחצית.
שכבה תחתונה של כל גליל עם 1/2 כוס בסיסית סטייק צלע צלוי, 1/4 כוס תרד תינוק, 1 כף גבינה, ו 1/4 כוס כתומים חלקים.
טפטוף כל מנה עם כ 2 כפיות ויניגרט; העליון עם חצאים העליון של לחמניות. לעטוף בנייר אלומיניום או נייר שעווה; צ ' יל.