כריכי בשר איטלקי
אם יש לך פלפל, שום, בשר צלוי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות . רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. , שהוא מוצק. נסו כריכי בשר איטיים מבושלים איטלקיים או פפרונצ'יני ביף, כריכי הבשר האיטלקיים הטובים ביותר, ו כריכי בשר איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C). הפוך חריצים בצלי עם סכין חדה, ולהכניס רסיסי שום.
מניחים צלי במחבת לא הרבה יותר גדול מאשר צלי.
יוצקים מים למחבת, וצלי העונה עם מלח, פלפל שחור, פלפל אדום ואורגנו.
מכסים, ואופים בתנור שחומם מראש במשך 2 שעות, מתבלים מדי פעם.
הסר מהתנור, ולתת מגניב במחבת צלייה. בשר צריך להיות נדיר מאוד. עטוף היטב ומקרר בין לילה.
הסר צלי מהמחבת, לחתוך דק ככל האפשר.
מוסיף קצת מים למחבת צלייה, וחום על הכיריים, אבל לא להרתיח. מערבבים לערבב תבלינים. כאשר au jus חם, מוסיפים בשר פרוס רק מספיק זמן כדי לחמם דרך.
מגישים על לחם איטלקי פריך עם au jus זמין לטבילה.