קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות55
מגזין

כריכי בשר איטלקי

כריכי בשר איטלקי
אם יש לך פלפל, שום, בשר צלוי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות . רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. , שהוא מוצק. נסו כריכי בשר איטיים מבושלים איטלקיים או פפרונצ'יני ביף, כריכי הבשר האיטלקיים הטובים ביותר, ו כריכי בשר איטלקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C). הפוך חריצים בצלי עם סכין חדה, ולהכניס רסיסי שום.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים צלי במחבת לא הרבה יותר גדול מאשר צלי.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
יוצקים מים למחבת, וצלי העונה עם מלח, פלפל שחור, פלפל אדום ואורגנו.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מכסים, ואופים בתנור שחומם מראש במשך 2 שעות, מתבלים מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הסר מהתנור, ולתת מגניב במחבת צלייה. בשר צריך להיות נדיר מאוד. עטוף היטב ומקרר בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
למחרת,
7
הסר צלי מהמחבת, לחתוך דק ככל האפשר.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיף קצת מים למחבת צלייה, וחום על הכיריים, אבל לא להרתיח. מערבבים לערבב תבלינים. כאשר au jus חם, מוסיפים בשר פרוס רק מספיק זמן כדי לחמם דרך.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
Au JusAu Jus
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
9
מגישים על לחם איטלקי פריך עם au jus זמין לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
לחם איטלקילחם איטלקי
Au JusAu Jus