קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות55
מגזין

כריכי בשר איטלקי

כריכי בשר איטלקי
אם יש לך פלפל, שום, בשר צלוי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות . רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. , שהוא מוצק. נסו כריכי בשר איטיים מבושלים איטלקיים או פפרונצ'יני ביף, כריכי הבשר האיטלקיים הטובים ביותר, ו כריכי בשר איטלקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C). הפוך חריצים בצלי עם סכין חדה, ולהכניס רסיסי שום.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מניחים צלי במחבת לא הרבה יותר גדול מאשר צלי.
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
3
יוצקים מים למחבת, וצלי העונה עם מלח, פלפל שחור, פלפל אדום ואורגנו.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
4
מכסים, ואופים בתנור שחומם מראש במשך 2 שעות, מתבלים מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
הסר מהתנור, ולתת מגניב במחבת צלייה. בשר צריך להיות נדיר מאוד. עטוף היטב ומקרר בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
למחרת,
7
הסר צלי מהמחבת, לחתוך דק ככל האפשר.
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
8
מוסיף קצת מים למחבת צלייה, וחום על הכיריים, אבל לא להרתיח. מערבבים לערבב תבלינים. כאשר au jus חם, מוסיפים בשר פרוס רק מספיק זמן כדי לחמם דרך.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
Au JusAu Jus
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
9
מגישים על לחם איטלקי פריך עם au jus זמין לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
לחם איטלקילחם איטלקי
Au JusAu Jus