כריכי בשר הודו עם בטטות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל טורקיה קציץ בשר עם בטטות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 446 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו אחוז הודו טחון, פירורי לחם, מלח כשר ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו קציץ בשר הודו מתוק, קציץ בשר הודו סיציליאני עם תפוחי אדמה ויין, ו קציץ בשר הודו חום מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות F. פירס את תפוחי האדמה המתוקים בכל רחבי עם מזלג ומיקרוגל עד מכרז, כ 15 דקות.
בינתיים, מעיל גיליון אפייה מעוטר בתרסיס בישול.
מערבבים את טורקיה, בצל, panko ביצה בקערה.
מוסיפים חצי מכל קטשופ, רוטב הויסין וג ' ינג ' ר ומתבלים במלח ופלפל.
מערבבים עם הידיים עד רק בשילוב. טופס לתוך מלבן 9 על 11 אינץ ' על תבנית אפייה מוכן.
מערבבים את הקטשופ שנותר, רוטב הויסין וג ' ינג ' ר בקערה קטנה עם 2 כפות מים; מברשת על הבשר.
אופים עד הזהב מבושל דרך, 12 עד 15 דקות. הפעל את broiler ו broil עד זיגוג הוא רק caramelized, 1 עד 2 דקות.
מערבבים את החמאה, מחצית הבצל הירוק, 1/2 כפית מלח, ופלפל לטעום בקערה קטנה. לפצל את תפוחי האדמה העליון עם חמאת בצל ירוק. חותכים את קציץ הבשר ומגישים עם תפוחי האדמה.
מפזרים את הבצל הירוק שנותר.