קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

כריכי גבינה צרפתיים

כריכי גבינה צרפתיים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל גבינה צרפתי כריכים. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 523 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח, ביצה, מיונז ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו סלט אבוקדו וסרדין צרפתי, כריכי נקניק וגבינה הוואי (Aka כריכי Tailgate), ו Crockpot משך חזיר + גבינת בירה טוסט גבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מורחים מיונז בצד אחד של כל פרוסת לחם. למעלה ארבע פרוסות עם שתי פרוסות גבינה. למעלה עם לחם שנותר, צד מיונז למטה.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
2
חותכים כל כריך לארבעה משולשים.
3
בקערה, לנצח את הביצה, חלב ומלח. טובלים סנדוויצ ' ים בתערובת ביצים, ואז מתגלגלים בפירורי קרקר. לעטוף בנייר כסף להקפיא עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלותלחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
במחבת, חום 1 ב. של שמן 375°. מטגנים כמה כריכים קפואים בכל פעם במשך 2 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'