איך לצלות עוף
איך לצלות עוף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 33 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 435 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו עוף צלוי, שיני שום, גבעולי רוזמרין, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו ציר עוף באמצעות שאריות עוף צלוי, עוף צלוי, ו עוף צלוי ממש שימושי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1 לשטוף ומלח: כאשר אתה מקבל את הציפור שלך הביתה, לפתוח ולשטוף אותו מבפנים ומבחוץ עם מים קרים. תייבש את זה עם מגבות נייר.
מפזרים אותו בכל רחבי עם 1 כפית מלח כשר. המלח עושה את הבשר רך ומשפר את הטעם (ולא עושה את זה טעם מלוח). מכסים בניילון נצמד, ומקררים עד שמוכנים לצלות (עד 1 יום). להביא את הציפור לטמפרטורת החדר שעה לפני הצלייה; ואז לשים את רוזמרין טרי שום בחלל.
שלב 2 מחממים וצולים: מחממים תנור ל 45
על הכיריים, מחממים מחבת ברזל יצוק (גדול מספיק כדי להחזיק את העוף) מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן זית למחבת, ומניחים את הציפור, השד למעלה, במחבת. ואז מניחים את המחבת החמה על המדף האמצעי בתנור. (עבור צד קל, לזרוק תפוחי אדמה חדשים קצת שמן זית ולהוסיף אותם skil-בואו אחרי כ 20 דקות.) צלוי על 1 שעה עבור ציפור 3 1/2 קילו ועד 90 דקות עבור 5 ליטראות.
שלב 3 מבחן DONENESS: לאחר כ 50 דקות, להשתמש מדחום בשר כדי לבדוק את הטמפרטורה בחלק העבה ביותר של הירך; זה צריך להגיע 18
שתי בדיקות מהירות אחרות עבור doneness: לכשכש רגל תרנגולת; אם הוא רופף, זה נעשה. או לחתוך לקמט שבו הירך פוגשת את הגוף; אם אין סימנים של דם ומיצים ברורים הציפור נעשה. אם זה לא נעשה, להמשיך לצלות עוד 10 דקות בערך.
שים את העוף על קרש חיתוך עם שפה כך המיצים לא יצופו, ולתת לו לעמוד 10 עד 15 דקות. ואז מפזרים פלפל שחור נוסף על החלק העליון ולגלף, החל על ידי הסרת הירכיים והרגליים ולאחר מכן את הכנפיים. עבור השד, לגלף מבחוץ אל החלק הפנימי, בפרוסות דקות אפילו.