קושימומחה
מוכן ב35 דק.
מנות35
ציון בריאות2
מגזין

כריכי גלידה בטעם דלעת-וניל

כריכי גלידה בטעם דלעת-וניל
מתכון נטול לקטוז זה מגיש 35 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 228 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. גשו לסופר וקנו קינמון, סודה לשתייה, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: גלידת וניל צ'אי, גלידת דלעת ללא נטישה, ו גלידת דלעת בריאה (טבעוני & ללא גלוטן).

הוראות

1
מחממים תנור ל 191°. בקערה, להקציף שמן, דלעת, ביצים, סוכר וניל. בקערה נפרדת, לשלב קמח, סודה לשתייה, אבקת אפייה, קינמון, אגוז מוסקט ומלח. מערבבים תערובת קמח לתוך תערובת דלעת עד רק מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קינמוןקינמון
דלעתדלעת
ונילוניל
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
תנורתנור
2
מניחים כפות מעוגלות של הבלילה על תבנית אפייה ungreased, מרווחים אותם 1 עד 2 סנטימטרים זה מזה. באמצעות קצות אצבעות לחים, לשטח ולעצב הבלילה לתוך סיבובים חלקים.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
אופים עד תחילת להפוך חום בהיר, על 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
העברת עוגיות למתלה תיל כדי להתקרר. חזור עם הבלילה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
5
מכסים צד שטוח של עוגייה אחת עם כף קטנה של גלידת וניל ומעל עם עוגייה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
גלידת ונילגלידת וניל
עוגיותעוגיות
6
מגלגלים קצוות בסוכריות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריותסוכריות
גלולגלול
7
מגישים, או לכסות בניילון נצמד להקפיא.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "