קושימומחה
מוכן ב7 שעות
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

כריכי גלידה טבולים בשוקולד

כריכי גלידה טבולים בשוקולד
כריכי גלידה טבולים בשוקולד עשויים להיות הקינוח שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 563 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. 49 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 7 שעות. לכו לחנות ותביאו את תמצית ונילן, חלמונים, שוקולד מריר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. נסו כריכי גלידה טבולים בשוקולד, כריכי גלידה טבולים בשוקולד, ו שוקולד טבל סנדוויצ'ים גלידת Oreo Mochan חמאת בוטנים תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 163°. קו 13 x 9 x 2 אינץ 'תבנית אפייה מתכת (רצוי עם צדדים ישרים) עם לסכל, משאיר 1 אינץ' overhang בצדדים ארוכים. מעיל בקלילות עם תרסיס nonstick.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לטאטא קמח, סודה לשתייה, וקמצוץ מלח בקערה בינונית. ממיסים חמאה במחבת בינונית על חום בינוני. מבשלים עד מוצקי חלב על החלק התחתון של מחבת להפוך חום זהוב עמוק, ערבוב לעתים קרובות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מעבירים חמאה משחימה לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים סוכר וסירופ בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
יוצקים חמאה משחימה מעל.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
6
להקציף לשלב (תערובת לא תהיה חלקה).
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מקציפים חלמונים ווניל.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
מוסיפים תערובת קמח; מערבבים רק כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
9
העברת בצק רך למחבת מוכנה; לחץ לתוך שכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
אופים שכבת עוגיות עד חום זהוב סביב הקצוות והצדדים הם רק מתחילים להתרחק מקצוות מחבת, 15 עד 17 דקות. מגניב לגמרי במחבת על מתלה.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
באמצעות לסכל overhang כסיוע, להרים cookielayer מחבת ומקום על משטח עבודה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מניחים גיליון פלסטיק לעטוף לאורכו באותו מחבת, משאיר overhang משני הצדדים הקצרים של מחבת.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מניחים עוד גיליון של פלסטיק לעטוף לרוחב במחבת, עוזב overhang על צדדים ארוכים של מחבת.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
חותכים שכבת עוגייה במחצית לרוחב. החזר 1 חצי עוגייה, בצד העליון למטה, למחבת, הצבת בנוחות ב 1 קצה קצר של מחבת. מעט לרכך גלידה במיקרוגל במרווחים של 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
מורחים גלידה באופן שווה על פני עוגייה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
גליל פירותגליל פירות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
מניחים חצי עוגייה שנייה, למעלה בצד, על גבי גלידה, הקשה מעט לדבוק. מקפלים פלסטיק לעטוף מעל עוגיות מלאות גלידה. להקפיא עד המשרד, לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
גליל פירותגליל פירות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
17
גיליון אפייה קו עם נייר קלף או נייר שעווה. פתח את עוגיה מלאה בגלידה, הנח על משטח העבודה. באמצעות סכין משונן, לחתוך עוגייה לאורך לשניים, ולאחר מכן לחתוך כל רצועה לרוחב לתוך 4 כריכים.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
18
מקום על גיליון; להקפיא.
19
מערבבים שוקולד ושמן בקערה מתכת בינונית להגדיר על סיר של מים רותחים בקושי עד נמס וחלק; מגניב לפושר. סדר קישוטים על צלחות. עבודה עם כריך גלידה 1 בכל פעם, לטבול חצי כריך בשוקולד נמס, המאפשר שוקולד עודף לטפטף בחזרה לקערה. לחץ על כריך בעדינות לתוך קישוטים על צלחת. חזור לגיליון במקפיא. להקפיא עד ערכות שוקולד וקופא, על 1 שעה. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. לעטוף כל כריך בנפרד בנייר כסף ולשמור קפוא.
מרכיבים שתצטרך
6 כריכי גלידה6 כריכי גלידה
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

גלידה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "