כריכי גלידת בזיליקום לימון
מתכון זה מספק 10 מנות. עם 537 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, קמח לעוגה, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-63 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו כריכי גלידת פצפוצי שוקולד, כריכי גלידת פצפוצי שוקולד, ו חמאת בוטנים מלוחים וגלידת פצפוצי שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
עבור גלידת שבב בזיליקום: בסיר בינוני, להביא חצי וחצי לרתיחה, ולאחר מכן להוסיף בזיליקום ומלח. כיסוי ובקושי להתבשל במשך 10 עד 15 דקות, ערבוב מדי פעם. בינתיים, בקערה גדולה, לטאטא סוכר לתוך חלמונים ביצה עד שהם להאיר בצבע ולהיות עבה כמו סרט.
מעבירים חלב ובזיליקום לבלנדר, ומערבבים בזהירות עד לקבלת חלקה. (אם לבלנדר שלך יש פקק במרכז המכסה להוספת מרכיבים, להסיר אותו ולכסות את החור עם כמה גיליונות של מגבת נייר—זה ימנע ממחלבה חמה להתיז עליך.)
יוצקים פירה דרך מסננת לתוך תערובת חלמון ביצה, לטאטא כל הזמן עד משולב היטב.
להחזיר פודינג לסיר על אש נמוכה ומערבבים כל הזמן עד שהוא מעייל את הגב של כף החלקה אצבע משאיר קו נקי.
יוצקים פודינג דרך מסננת לתוך מיכל אטום. מערבבים בגוון לימון ומקררים בין לילה, או לפחות 6 שעות. למחרת, נטישה במכונת גלידה על פי הוראות היצרן. ברגע האחרון של נטישה, לאט לשפוך שוקולד מגולח (הטוב ביותר לשמור במקפיא עד שאתה צריך את זה).
להעביר גלידה בחזרה מיכל להקפיא במשך שעתיים עד שלוש, או לשמש מיד כמו לשרת רך.
לעוגיות חמאת לימון: מחממים תנור ל-350 ° F.
מניחים מדפי תנור בשליש העליון והתחתון של התנור. בקערה של מערבל חשמלי, חמאת שמנת עם שני סוכרים, גרידת לימון, ומלח במהירות גבוהה עד אור מאוד עם גרגרנות מעט, גירוד קערה לפי הצורך. הפחיתו את המיקסר למדיום והוסיפו לביצה ווניל, גרדו את צידי הקערה עד לשילוב מלא. הפחת את מהירות המיקסר לנמוך והוסף קמח בשלושה תשלומים, מגרד את הקערה בין כל פרק.
באמצעות סקופ שתי כפות, מנה 20 כדורי בצק על שני גיליונות עוגיות מרופדים בקלף, משאיר מקום רב ככל האפשר עבור עוגיות להתפשט. לטפוח קלות לדיסקים שטוחים, ולאחר מכן להעביר למקפיא או למקרר כדי המשרד במשך 10 עד 15 דקות.
אופים במשך 10 דקות, ולאחר מכן לסובב מחבתות 180° ולהחליף עמדות על מדפים.
אופים עוד 10 דקות, או עד הקצוות הם חום מוצק, כהה מרית יכול בקלות להרים עוגייה בלי זה drooping.
העברה מתלים קירור מגניב לחלוטין.
להרכבת כריכים: לכל כריך, סקופ שלוש עד ארבע כפות גלידה על חצי מהעוגיות. השתמש מרית קיזוז קטן או סכין כדי להפיץ גלידה שטוחה, ולאחר מכן לכסות עם עוגיות שנותרו.
מגישים מיד או לעטוף בחוזקה בניילון נצמד להקפיא. כריכים יכולים להיות מוגשים ישירות מהמקפיא, אבל גלידה נהנית מהפשרה של 5 עד 10 דקות על הדלפק לפני האוכל.