מתכון זה מספק 12 מנות. עם 493 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן כל אחד. אם 82 סנט למנה נופל בתקציב שלך, גלידת לימון Gingersnap סנדוויצ'ים עשוי להיות עצום צמחוני מתכון לנסות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-438 היו אומרים שזה פגע במקום. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מיץ לימון, סוכר חום חזק, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו כריכי גלידת ג'ינג'רנאפ, כריכי גלידת ג'ינג'רסנאפ דולצ' ה דה ליצ'ה, ו גלידת לימון שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את החלב, שמנת, גרידת לימון ו 1/2 כוס הסוכר בסיר aheavy. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, על חום בינוני עד כמעט רותח. בקערה, מקציפים יחד את חלמוני הביצה, את הסוכר 1/2 כוס הנותרים, ואת המלח בקערה. לאט לאט לשפוך את הנוזל החם לתערובת הביצה, לטאטא כמו שאתה שופך. החזר את המיקס לסיר. מבשלים, על אש בינונית-נמוכה, ערבוב כל הזמן עם פלסטיק עמיד בחום או מרית עץ, עד פודינג מגיע 79° ומעילים קלות את המרית.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבנים
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מסננים את הפודינג לקערה נקייה ומקררים באמבט קרח עד לטמפרטורת החדר. מערבבים במיץ לימון. מקררים את הפודינג לפחות 4 שעות או עד לילה. נטישה במכונת גלידה על פי הוראות היצרן. להקפיא עד scoopable, כ 4 שעות, בהתאם למקפיא שלך.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
התזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
לנפות יחד את הקמח, סודה לשתיה, קינמון, זנגביל, פלפל לבן, ו allspice. מערבבים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
לנצח את החמאה, 1/4 כוס הסוכר מגורען, ואת הסוכר החום יחד עד חלקה. מערבבים את הביצה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
מערבבים את המולסה. מערבבים את החומרים יבשים ב 2 תוספות. מקררים את הבצק עד מוצק מאוד, לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
4
מחלקים את הבצק לשניים, עוטפים כל חצי בניילון נצמד, ומקררים את הבצק לפחות 2 שעות או עד 4 ימים. כאשר המשרד, לגלגל את הבצק על משטח עבודה מסוכרים קלות לתוך שני בולי עץ 9 אינץ ' ארוך.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
מחממים את התנור ל 177°. קו 3 מחבתות אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
חותכים את הבצק לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. צריכות להיות לפחות 24 עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
7
שים את שארית 1/4 כוס סוכר מגורען בקערה. מעיל את העוגיות עם הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מניחים את העוגיות 2 1/2 inchesapart על המחבתות מוכן.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
9
אופים את העוגיות עד סט וכבר לא רטוב מחפש, 10 עד 12 דקות. הם יהיו נפוחים כאשר אתה לוקח אותם מהתנור ו ישקע כפי שהם מגניבים.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
מניחים 12 של העוגיות, בצד התחתון למעלה, על משטח העבודה.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
2
מניחים כף גדולה של גלידה על כל אחד. למעלה עם עוגייה שנייה, בצד התחתון נגד הגלידה, ולחץ בעדינות כדי לדבוק הכריכים יחד.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
3
מגישים מיד, או להקפיא עד מוכן לשרת. לאחר הקפאה, לעטוף היטב בניילון נצמד או לאחסן במיכל אטום.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
Reprinted with permission from A Passion for Ice Cream by Emily Luchetti, (C) 2006, Chronicle Books