כריכי גלידת עוגיות שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל כריכי גלידת עוגיות שוקולד. מנה אחת מכילה 384 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא יספק כ 14 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור קיץ. אם יש לך סודה לשתיה, חמאה, שבבי שוקולד למחצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, עוגיות שיבולת שועל שמנת עוגיות שוקולד צ'יפס עוגיות כריכים, ו כריכי גלידת עוגיות שוקולד.
הוראות
הפוך עוגיות: מחממים תנור ל 177°. Line 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף. מנפים קמח, קקאו, סודה לשתייה ומלח לקערה.
מערבבים חמאה וסוכר בקערת ערבוב גדולה; שמנת יחד עם מיקסר חשמלי עד רכות.
מוסיפים ביצה ווניל, ומכים עד חלקה.
מוסיפים תערובת קמח ומערבבים עד רק בשילוב. מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
לגרוף כף גדושה של בצק ולהתגלגל לתוך 1 1/2-עד 2-כדורי אינץ'.
מניחים כדורים על גיליונות אפייה 3 אינץ ' זה מזה (יהיה לך על 8 כדורים לסדין).
אופים עד יבש על גבי, 13 עד 15 דקות.
בואו להתקרר על דפי אפייה על מדפים תיל.
הפוך כריכים: לרכך גלידה בטמפרטורת החדר במשך 3 דקות. הגדר מכולות על צדיהן על קרש חיתוך ולהשתמש סכין משונן חדה לחתוך כל ליטר של גלידה לתוך 7 עיגולים, חיתוך באמצעות קרטון. מקלפים קרטון ומניחים כל דיסק של גלידה בין 2 עוגיות.
מניחים כריכים על תבנית אפייה, מכסים בפלסטיק ומקפיאים עד המשרד, לפחות 1 שעה עד 2 ימים.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "