כריכי דגים אפויים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כריכי דגים אפויים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 658 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 41g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. אם יש לך כיכר פריך, פלפל, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: כריכי דגים, כריכי דג BLT לשניים, ו כריכי דג BLT.
הוראות
גזור גיליון 18x7 אינץ ' של רדיד; קצוות crimp להחזיק מיצים מדגים.
מפזרים את שני הצדדים של פילה דגים עם מלח ופלפל; מניחים על גיליון נייר. תניח בצד.
בנדיבות ספריי חצי תבנית אפייה 15x10x1 אינץ', לאורך, עם ספריי בישול nonstick.
הסר את הבצק מן יכול; מקום בצד התפר למטה בצד מרוסס של מחבת. עם סכין משונן, לחתוך 4 או 5 (1/2 אינץ ' עמוק) חתכים בחלק העליון של הבצק.
אופים ב 177°. במשך 26 עד 30 דקות או עד כיכר הוא חום זהוב עמוק, הוספת דגים על נייר כדי פאן במהלך 20 הדקות האחרונות של זמן האפייה. דגים נעשים כאשר זה פתיתים בקלות עם מזלג. כיכר מגניב 5 דקות.
בינתיים, בקערה קטנה, לשלב חמאה, עירית וחרדל; להתמזג היטב.
חותכים כיכר חמה במחצית לאורכו; לחתוך כל חצי ל 4 חתיכות.
מורחים חצאים העליון והתחתון עם תערובת חמאה.
שכבת חסה, דגים, עגבניות ומלפפון על החצאים התחתונים; לכסות עם החצאים העליונים. במידת הצורך, לאבטח כל כריך עם שיפוד או קיסם.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.