כריכי הודו חמים עם רוטב שרי
והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 169 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך לחם שאור עבה עבה, שרי שמנת, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: חזה הודו מזוגג אגבה עם רוטב שרי, כריכי הודו ורוטב עם פנים פתוחות, ו המבורגר פטריות הודו בטעם שרי.
הוראות
מפזרים הודו עם חצי מרווה, מלח ופלפל. ממיסים חמאה במחבת גדולה וכבדה על חום בינוני-גבוה.
להוסיף 4 צדפות טורקיה ו sauté עד השחמה קלה מבושל דרך, על 1 1/2 דקות לכל צד.
העברה לצלחת. חזור עם 4 צדפות שנותרו.
מוסיפים בצל ירוק למחבת ו sauté 1 דקה.
מפזרים קמח; מערבבים 1 דקה. בהדרגה לערבב מרק ושרי. להגדיל את החום גבוה ומרתיחים עד רוטב מתעבה, לטאטא כל הזמן, על 2 דקות.
הוסף את החצי הנותר של מרווה. להפחית את החום לנמוך. להחזיר את טורקיה וכל מיצים שנצברו רוטב; מבשלים 1 דקה כדי לחמם דרך. מתבלים במלח ופלפל.
מניחים פרוסת לחם 1 על כל צלחת. למעלה כל אחד עם 2 צדפות הודו ורוטב.