קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

כריכי הודו עם פנים פתוחות

כריכי הודו עם פנים פתוחות
נסו ערמת טורקיה פתוחה, טאקו הודו עם פנים פתוחות, ו ערמת טורקיה פתוחה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים נקניק בתנור הולנדי על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, 10 דקות או עד בשר מתפורר והוא כבר לא ורוד; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים פטריות ופלפל פעמון; מבשלים על אש בינונית, ערבוב לעתים קרובות, 5 דקות. מערבבים ב 5 החומרים הבאים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
חותכים את הלחם לחצי לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
5
מניחים לחם, בצד חתוך, על גיליון אפייה מרופדת בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
אופים 5 עד 6 דקות עד קלוי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
כפית תערובת נקניק על לחם קלוי, ומפזרים גבינות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
8
אופים ב 400 במשך 5 עד 7 דקות או עד גבינה מותכת תוסס.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בנקניקיית טורקיה האיטלקית הקטנה והחמודה של ג ' ני-או.
מרכיבים שתצטרך
נקניק הודו איטלקינקניק הודו איטלקי