כריכי הליבוט עם רוטב פוטנסקה צלוי
המתכון כריכי הליבוט עם רוטב פוטנסקה בגריל יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. במנה עיקרית זו יש 614 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 41g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם מיונז, פלפל, פילה הליבוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו הליבוט עם רוטב פוטנסקה גולמי, הליבוט בגריל מתובל בצ'ילי עם רוטב תירס צלוי, ו הליבוט בגריל עם סלסה אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
גריל חום בינוני גבוה. מברישים דגים קלות בשמן זית, ומתבלים לפי הטעם עם מלח כשר ופלפל שחור. דג גריל מעל חום ישיר עד מוצק ואטום לאורך כל, על 4 עד 6 דקות לכל צד. דגים צריכים להתפתות בקלות אבל להישאר לח.
מברשת לחם קלות עם שמן זית, וגריל עד קלוי מעט. לשפשף את הצד לחתוך של שיני שום על הלחם.
מורחים תערובת מיונז על 4 פרוסות לחם. למעלה עם ארוגולה, פילה דגים,רוטב פוטנסקה בגריל, ופרוסות לחם שנותרו.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.